Oldal frissítése

Electrolux ECE3ANIMAL

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ECE3ANIMAL

A tökéletesen tiszta, szennyeződés- és porszemmentes padló könnyedén valósággá válhat az Electrolux ECE3ANIMAL piros színű porzsákos porszívóval, amely különféle szívófejeinek köszönhetően az összes sarkat eléri. A fokozatos szabályozásnak köszönhetően 600 W-os teljesítménye az éppen szükséges szívőerőre állítható. Az apró szennyeződésekhez elég az alacsony, halk teljesítmény, amely rengeteg energiát takarít meg. A speciális DustPro szívófej alapos tisztítást biztosít és hatékonyan eltávolítja az összes szöszt, morzsát és egyéb szennyeződéseket. Az Electrolux ECE3ANIMAL porszívó mikroszűrővel rendelkezik, amely megszabadítja környezeted a mikroszkópikus szennyeződésektől, így megkönnyítve az allergiás és asztmás betegek életét. Tedd könnyebbé a takarítást az új Electrolux porszívoval és élvezd a tisztaságot.

Az Electrolux ECE3ANIMAL piros porszívó fő tulajdonságai

  • 10 3,5 l térfogatú porzsák
  • Szükség szerint szabályozható teljesítmény
  • A porzsák cseréjének szükségességéről kijelző informál
  • Az Electrolux porszívó puha kerekei halkak és nem tesznek kárt a padlóban
  • A mikrofilter a mikroszkópikus méretű szennyeződéseket is eltávolítja
  • Minden területre alkalmas pótfejek

Alkalmazkodik hozzád és környezetedhez is

Az Electrolux ECE3ANIMAL porzsákos porszívó térfogata 3,5 l, így nagy mennyiségű szennyeződés elfér benne, gyakori kiűrítés nélkül. A porszívón található kis kijelző figyelmeztet a porzsák cseréjének szükségességére. A 10 m hatósugár és a 7 m hálózati kábel lehetővé teszi a nagy területek akadálymentes porszívózását is. Az Electrolux porszívó teleszkópos csöve könnyedén a megfelelő méretre állítható. A turbó szívófej és a kemény padlófelületek szívófeje megbirkózik az ellenálló szennyeződésekkel is. A két kiegészítő fejnek köszönhetően lakásod összes szegletét felporszívózhatod. A rácsos fej minden kis helyre befér és kiszívja onnan a port és a szennyeződéseket, a bútor fej segít az ülőgarnitúra kitisztításában, a kefe pedig eltávolítja a szennyeződéseket a törékeny tárgyakról is.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 22,6 cm
Magasság 29,5 cm
Mélység 45,8 cm
Tömeg 4,75 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ELEVS023
Termékszám:  ECE3ANIMAL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05