Oldal frissítése

Einhell

Banner Einhell

Einhell - egy akkumulátor, ezernyi lehetőség

Az Einhell az akkumulátoros fúrógépektől az elektromos fűnyírókig a legkorszerűbb szerszámokat fejleszti és értékesíti a barkácsolók és a hobbikertészek számára. A vállalat széles választékában a házban, kertben, garázsban és műhelyben történő különféle munkákhoz való eszközök találhatók. Az Einhell zászlóshajója a Power X-Change akkumulátoros termékcsalád. Ennek középpontjában a PXC akkumulátorok állnak, amelyek csak a legjobb alkatrészeket használják - a nagy teljesítményű Li-Ion cellák legújabb generációját, intelligens processzor-vezérelt elektronikát és aktív akkumulátor-kezelő rendszert. Az Einhell az egyetlen gyártó, amely egyetlen akkumulátorhoz több mint 250 készüléket kínál.

Einhell Power X Change

Einhell Power X-Change - egy akkumulátor, több száz felhasználási lehetőség

Az Einhell Power X-Change egy egyedülálló akkumulátor, amelyet több mint 250 féle műhely- és kerti eszközhöz terveztek. Nincs többé összegabalyodott kábel, nincs többé konnektor keresgélés - ez az akkumulátor igazi szabadságot tesz lehetővé. Helyezd be egyszerűen a gépbe, és láss munkához. Az Einhell Power X-Change használható fűnyírókhoz, kerti szivattyúkhoz, ütvefúrókhoz vagy nedves-száraz porszívókhoz is.

Korszerű technológia, legjobb minőség

Az egész platform középpontjában az Einhell Power X-Change akkumulátorok állnak. A csúcskategóriás Li-Ion cellák legújabb generációja garantálja a legmagasabb minőséget és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A processzorvezérelt elektronika és az aktív akkumulátor-kezelő rendszer minden biztonsággal kapcsolatos hatást felügyel a Power X-Change akkumulátorban, és irányítja a cellák optimális használatát. Ez megakadályozza az akkumulátor kisülését, a túlfeszültséget, a túlmelegedést vagy a memóriahatást.

Einhell technológia
Einhell Twin Pack

Twin-Pack© technológia
18 V + 18 V = 36 V!

Az Einhell Twin-Pack technológiát olyan különösen nagy teljesítményű berendezésekhez fejlesztették ki, mint az egyes fűnyírók, láncfűrészek vagy nedves és száraz porszívók. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre két Power X-Change akkumulátort használhass - a valódi 36 V-os akkumulátorteljesítmény érdekében!

Einhell akkumulátor 2 in 1! Multi-Ah technológia

Az Einhell Multi-Ah technológiával ellátott akkumulátorok 300 %-kal hosszabb élettartamot vagy 50 %-kal hosszabb üzemidőt biztosítanak. A Multi-Ah technológiának hála az új Power X-Change akkumulátor 4,0/5,0 Ah vagy 6,0/8,0 Ah akkumulátorként használható, egyetlen gombnyomással. A kisebb kapacitással használt cellák különösen gazdaságosak, és teljes élettartamuk akár 3-szor hosszabb, mint a hagyományosaké. A nagyobb kapacitású akkumulátor normál élettartammal rendelkezik, de intenzív használat esetén maximális üzemidőre alkalmas.

Einhell Aku
Einhell PurePOWER

PurePOWER - Einhell szén-dioxid kibocsátásmentes motorok

Az Einhell PurePOWER szén-dioxid kibocsátásmentes motorok +25 % teljesítményt, +50 % üzemidőt, +100 % élettartamot és +10 év garanciát kínálnak. Ráadásul súrlódásmentesek, ami minimális kopást és maximális üzemidőt eredményez. A PurePOWER motorok további előnye az alacsony súly és kompakt kialakítás, ami rendkívül kényelmessé teszi a szerszámok kezelését és kényelmes, fáradtságmentes munkavégzést biztosít. Ezeknek az optimalizálásoknak köszönhetően a lehető legmagasabb hatásfokot és a hagyományos motorokhoz képest lényegesen nagyobb teljesítményt lehet elérni velük.

Einhell kiterjesztett garancia

Az Einhell garantálja termékei minőségét, és lehetőséget biztosít a garancia meghosszabbítására a weboldalán történő regisztrációval. A felhasználó néhány egyszerű lépésben létrehozhat egy kiterjesztett garanciát tartalmazó jótállási jegyet. Az Einhell termékek és a Power X-Change akkumulátorok esetében a teljes garanciaidő akár három évre, az Einhell PurePOWER szén-dioxid kibocsátásmentes motorok esetében pedig 10 évre is meghosszabbítható.

 Einhell kiterjesztett garancia
Einhell German Designed Quality

German Designed Quality

Az új termékek kifejlesztésekor a vállalat mindig az ügyfelek igényeit tartja szem előtt. Az Einhell arra törekszik, hogy ügyfeleinek folyamatosan magas minőséget, egyedi formatervezést és saját innovációkat kínáljon. Mindez a cég németországi központjában található irodákban jön létre - az első grafikai tervtől a funkcionális termék prototípusáig.

Paraméterek módosítása
420 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10