Oldal frissítése

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

73 190 Ft

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Az Einhell TE-VC 36/30 akkumulátoros porszívóval könnyedén megszabadulhatsz a száraz és nedves szennyeződésektől otthon, a műhelyben vagy a garázsban - bárhol, ahol csak szükséged van rá. Az Einhell TE-VC 36/30 a Power X-Change termékcsaládba tartozik, ami azt jelenti, hogy korlátozás nélkül használhatod, mivel nem leszel konnektorhoz kötve. Az ipari porszívó nagy teljesítményű akkumulátorokkal működik. A PXC rendszersorozatból mindegyik használható. Az ipari porszívóval két működési sebesség közül választhatsz - ECO és BOOST. ECO üzemmódban a porszívó hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkezik, míg BOOST üzemmódban maximális teljesítményt ér el a makacs szennyeződések és rendetlenségek eltávolításához. Az Einhell TE-VC 36/30 robusztus, 30 literes rozsdamentes acéltartállyal van felszerelve. A fúvás funkció segítségével olyan nehezen hozzáférhető helyeket tisztíthat meg, mint a fülkék, a sarkok vagy a köztes terek. A nagy kerekek biztosítják a könnyű szállítást és kezelhetőséget. Az Einhell TE-VC 36/30 készülék testén egy praktikus tartozéktartó található, amely lehetővé teszi a tartozékok áttekinthető tárolását és könnyű hozzáférhetőségét munka közben. A vízleeresztő csavar a nedves tisztítás során beszívott víz gyors és problémamentes leeresztéséről gondoskodik. Az ipari porszívó tartós műanyag szívótömlővel (Ø 36 mm, hossza 2,5 m) és nagyméretű kombinált szívófejjel van ellátva szőnyegekhez és sima padlókhoz. A porszívó egy habszűrővel, egy szűrőbetéttel és egy papír porzsákkal van felszerelve, így semmi sem akadályozhatja meg, hogy elkezdje a munkát. Az Einhell TE-VC 36/30 porszívót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk, ezek külön kaphatók.

Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo porszívó legfontosabb jellemzői

  • A Power X-Change család tagja
  • A működéshez két 18 V-os akkumulátor szükséges
  • 2 ECO/BOOST működési sebesség
  • Nagy teljesítményű akkumulátoros porszívó
  • Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo 30 literes, rozsdamentes acélból készült szennyeződésgyűjtő tartállyal rendelkezik
  • Fúvó funkció a nehezen hozzáférhető területek tisztításához
  • Minőségi kerekek a kényelmes szállításhoz
  • Integrált tartó a porszívó testén a szükséges tartozékok tárolásához
  • Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo vízleeresztő csavarral rendelkezik a nedves porszívózás során felgyűlt víz elvezetésére
  • Teleszkópos rozsdamentes acélcső
  • Magasan ellenálló 2,5 m-es szívócsővel
  • Nagyméretű kombinált szívófejet tartalmaz szőnyegekhez és sima padlókhoz
  • Levegőszabályozó a markolaton
  • A porszívó egy habszűrővel, egy szűrőbetéttel és egy papír porzsákkal is rendelkezik
  • Akkumulátor és töltő nélkül (külön kapható)

Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo a Power X-Change család tagja

Az ipari porszívó a Power X-Change termékcsalád része, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt az akkumulátort több mint 250 kompatibilis eszközben használhasd otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

Az ipari porszívó két üzemmóddal rendelkezik

Válaszd ki a szükséges teljesítményt. Az ECO üzemmód alacsonyabb teljesítményt nyújt, de az akkumulátor élettartama meghosszabbodik. A BOOST üzemmódban megnövelt szívóerőt élvezhetsz, amelyet nagy igénybevételű tisztítás vagy mély szőnyegtisztítás esetén értékelni fogsz. Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo ipari porszívó könnyen az igényeidhez igazítható.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

Twin-Pack technológia támogatása

Az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo optimális teljesítményének biztosítása érdekében két 18 voltos Power X-Change akkumulátort használhatsz. Ezek biztosítják a készülék hosszú távú működését és hatékony használatát, köszönhetően az akár 150 mbar szívóteljesítmény támogatásának. Bár az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo ipari porszívó nem tartalmazza az akkumulátorokat, azok könnyen megvásárolhatók külön.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

30 literes szennyeződésgyűjtő tartály

Az Einhell porszívó belsejében egy 30 literes rozsdamentes acéltartály található, amelyben a különböző anyagokból származó szennyeződések és hulladékok kerülnek összegyűjtésre. Nagyra fogod értékelni ezt a nagy térfogatot a nagy és hosszan tartó tisztításokhoz anélkül, hogy időnként ki kellene azt ürítened.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

Az Einhell TE-VC 36/30 tartozéktartóval rendelkezik

Az ipari porszívó testén egy praktikus tartozéktartó található. Minden, ami a takarításhoz szükséges, mindig kéznél van. A teleszkópos szívócső és a szívófejek számára is van hely. Az Einhell TE-VC 36/30 porszívót az egyszerű használat és tárolás szempontjainak figyelembevételével tervezték.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

Az ipari porszívó nedves porszívózásra is képes

Az Einhell TE-VC 36/30 vízleeresztő csavarral rendelkezik a tartály egyszerű kiürítéséhez a nedves porszívózás után. Ez a praktikus megoldás időt és energiát takarít meg az Einhell TE-VC 36/30 porszívóval való tisztításkor.

Einhell TE-VC 36/30 Li S-S-Solo ipari porszívó

Tartalmazza a tartozékok széles választékát

A precíz tisztítás érdekében az Einhell TE-VC 36/30 porszívó számos tartozékot tartalmaz, köztük 3 különböző szívófejet. Használd a kombinált szívófejet a különböző típusú padlók normál porszívózásához. A réstisztító szívófej megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyekre, például a bútorok közötti résekbe való bejutást. A csatlakoztatott kárpittisztító szívófejjel kíméletesen porszívózhatsz puha felületeket, például matracokat, autóüléseket vagy székeket.

Maximális üzemidő egy akkumulátor-töltésre ECO / BOOST üzemmódban

A 36 V-os PXC sorozat két különböző kapacitású akkumulátorral is működik; ebben az esetben egy kisebb kapacitású akkumulátor teljesítményét kell feltételezni.

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Többfunkciós

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Rendeltetés

Tisztítás típusa Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Szűrők

Szűrő típusa Habszűrő, Papírszűrő

Zaj

Zajszint 76 dB

Tartály

Űrtartalom 30 l
Anyag Fém

Méret & súly

Szélesség 38,5 cm
Magasság 46,5 cm
Mélység 63,5 cm
Tömeg 9,2 kg

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Szín

Szín Fekete, Piros, Rozsdamentes acél

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 36 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF253
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2347140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20