Oldal frissítése

Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül

4,5 4 értékelés
47 590 Ft

Einhell TE-SV 18 Li-Solo Expert - akku nélkül

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo akkumulátoros rúdporszívó az erős és rugalmas Einhell Power X-Change akkumulátor-rendszer része. A vezeték nélküli működéshez 18 V-os akkumulátor szükséges, és lehetővé teszi a lemerült akkumulátor egyszerű cseréjét egy teljesen feltöltöttre. A gyorstöltési technológia és a Power X-Change rendszer zökkenőmentes működést tesz lehetővé kábelkorlátozás nélkül. Akár 80 perces üzemidővel ECO módban 6 Ah-s akkumulátorral hosszú üzemidőt biztosít. A tisztítás rugalmasságát négy LED és a fejen lévő csukló biztosítja, amely két tengelyben történő elforgatást tesz lehetővé a nehezen hozzáférhető területek könnyű elérése érdekében. A gumírozott kerekek védik a padlóburkolatokat és csendesebbé teszik a porszívót. Az Einhell rúdporszívó könnyű szerkezete és kompakt kialakítása kényelmes és egyszerű használatot garantál. A hármas szűrőrendszer tiszta kifújt levegőt és nagy szívóteljesítményt ígér. A szennyeződésgyűjtő tartály könnyen kiüríthető, zsákok nélkül. A két állítható szívóteljesítmény üzemmód (ECO és BOOST) segítségével a porszívót bármilyen helyzethez igazíthatod. A készülék kézi vagy rúdporszívóként is használható. Fali tartóval és rugalmas, fugatisztító szívófejjel szállítva a nehezen hozzáférhető területekhez. Sem az akkumulátor, sem a töltő nem tartozék.

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Motoros kefe 4 LED fénnyel
  • Padló- és kézi porszívó
  • Két üzemmód - ECO/BOOST
  • Tartalmazza a tartozékok széles választékát
  • Hatékony szűrőrendszer
  • Integrált ciklonelszívó
  • A szennyeződésgyűjtő tartály egyszerű ürítése egy gombnyomással
  • A Power X-Change család tagja

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Nagyobb teljesítmény vagy hosszabb akkumulátor-üzemidő

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo porszívón könnyedén választhatsz az ECO és a BOOST üzemmódok között. ECO üzemmódban a porszívó hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, míg BOOST üzemmódban maximális teljesítményt nyújt.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Az Einhell TE-SV háromszoros szűrőrendszerrel rendelkezik

A hármas szűrőrendszer és a ciklontechnológia biztosítja otthonod és levegőd tisztaságát. A szűrés egy előszűrőből, egy mosható redős szűrőből és egy motorszűrőből áll. Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo porszívó beépített ciklonelszívóval büszkélkedhet, amely nagy szívóerőt biztosít. Minden szennyeződés a portartályba kerül, amely egy gombnyomással könnyen és higiénikusan kiüríthető.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Motoros kefe LED világítással

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo motoros kefével van ellátva, beépített LED fényekkel és gumikerekekkel. A megvilágítás jelentősen javítja a láthatóságot, így nem hagysz ki semmilyen szennyeződést, és még nagyobb tisztaságot érhetsz el. A kerekek megkönnyítik a manőverezést, és gumikialakításuk pedig nem károsítja a porszívózott felületeket.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

2 az 1-ben kialakítás

Az Einhell TE-SV 18 Li-Solo rugalmas alkalmazási lehetőségeket kínál. Akár rúdporszívóként, akár praktikus és kompakt kézi porszívóként. Segítségével könnyedén felporszívózhatod a kisebb szennyeződéseket otthonodban vagy az autó belsejében.

Einhell TE-SV 18 Li-Solo rúdporszívó

Porszívó tartozékok széles választékával

A porszívó fali tartóval, rugalmas keskeny szívófejjel és nagy teljesítményű 2 az 1-ben szívófejjel rendelkezik. Így mindened meglesz, ami a hatékony háztartási takarításhoz szükséges.

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kemény padló, Úszó padló

Rendeltetés

Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-Solo
Akkumulátor feszültség 18 V

Tartály

Űrtartalom 1 l

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Magasság 77,5 cm
Mélység 17,6 cm
Tömeg 1,05 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Rugalmas résszívó
További kiegészítők Fali tartó

Díjak

Díjak Díj nélkül

Szín

Szín Fekete, Piros

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2347180
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10