Oldal frissítése

Ecovacs Winbot X

3,0 2 értékelés

Ecovacs Winbot X

Hosszú és fáradságos munka az az ablakok tisztítása és fényezése? Nagyméretű ablakokkal és nehezen hozzáférhető helyekkel kell megbirkóznod? Szeretnél tartósan tiszta ablaküveget erőlködés nélkül? A megoldás az Ecovacs Winbot X ablaktisztító robot az otthonodba. A robotot egyszerűen, egy biztonsági kötéllel rögzítheted az ablak széléhez, és az máris megkezdheti munkáját. Az intelligens rendszer végigszkenneli a nagyobb és kisebb területeket egyaránt, képes a fokozott szennyeződés kezelésére és hosszú ideig kristálytiszta ablakot garantál. A Winbot X egy vezetéknélküli robot, így semmi nem korlátozza a mozgásban. A biztonsági kötél mellett olyan érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek felismerik, ha a robot az ablakok szélén jár. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a robot leesik és tönkremegy.

Az Ecovacs Winbot X robot ablaktisztító főbb jellemzői

  • robot ablaktisztító kültéri és beltéri felületekre
  • a fokozott és mocskos szennyeződést is eltávolítja
  • a biztonsági kötél és az érzékelők gondoskodnak a biztonságos működésről és megakadályozzák annak összetörését is
  • az Ecovacs Winbot X automatikusan választja ki a tisztítási útvonalat
  • mindegyik útvonalon kétszer halad át
  • nagy szívóerővel a tökéletes tisztításért
  • minden irányban tisztít, az oldatnak köszönhetően 100 %-an
  • horizontális és vertikális mozgás
  • 50 perces üzemidő, ha a végére ér, visszatér a kezdési helyre és hangjelzéssel figyelmeztet
  • makulátlan és tartós eredmény
  • tökéletesen tiszta és fényes ablakok erőfeszítés nélkül

Intelligens tisztítás, tökéletes eredmény

Az Ecovacs Winbot X robot automatikus érzékelőkkel kalkulálja ki az optimális tisztítási útvonalat és az ablaktisztítás irányát a tökéletesen megtisztított felület érdekében. Képes horizontális és vertikális irányú mozgásra, emellett megbirkózik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Minden irányban töröl, így 100%-os mértékben hasznosítja a tisztítószert, az erőteljes szívóerő pedig biztosítja a makulátlan eredményt. A mélytisztítás során a robot kétszer járja át a tervezett területet, így gondoskodik a fokozott szennyeződés eltávolításáról. Ezért nem csak belülről, de kívülről is kiválóan alkalmas az ablakok tisztítására.   

Kód:  ECOCO286
Termékszám:  WinbotX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05