Oldal frissítése

Ecovacs DSLIM2

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DSLIM2

2in1 robot porszívó az alapos háztakarításhoz

A mop funkcióval ellátott ECOVACS DEEBOT SLIM2 robot porszívó praktikus asszisztensré válik a háztartások mindennapi takarításában. A vezeték nélküli akkumulátor működésének köszönhetően nem zavaró kábelek akadályozzák a porszívót. A DEEBOT teljesen automatikusan működik intelligens érzékelőkkel a helyiség akadályainak felismerésére a teljesen biztonságos tisztítás biztosítása érdekében.

Alacsony profilú kialakítás az átfogóbb tisztításhoz

A DEEBOT SLIM 2 kifinomult kialakítású, rendkívül alacsony profilú, és gondoskodik az alapos tisztításról az ülés, a fotel, a szekrények, az ágyak és más nehezen hozzáférhető helyek alatt. A hagyományos porszívókhoz képest sokkal több helyet takarít meg anélkül, hogy bútorokat kellene kezelni.

Minden szennyezéssel meg tudnak birkózni

Ennek a modellnek a fő előnye a közvetlen szívórendszer, amely biztosítja háziállatának vagy hajának a leghatékonyabb tisztítását anélkül, hogy belekapaszkodna a forgásba. A felmosórongy rögzítése sokoldalú tisztítósegédhez vezet, amely nemcsak a padlót söpöri és porszívja, hanem egyetlen lökéssel is megtisztítja.

3 tisztítási mód

3 tisztítási mód közül választhat, hogy megbirkózzon egy adott szennyeződéstípussal. Az automatikus üzemmód mellett van egy program a sarkok alapos tisztítására vagy az erősen szennyezett területek intenzív tisztítására (úgynevezett. pont mód).

Mobil alkalmazásvezérlés

Miután párosította a porszívót az ECOVACS Home mobilalkalmazással, könnyen beállíthatja a tisztítási módot és a távoli indítási időt. Ezután nyomon követheti az általános tisztítási folyamatot, vagy ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a fő- és oldalkefék aktuális állapotát az intelligens mobil kijelzőn .

Távirányító

Távirányító

A mobil alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelheti robotját. Könnyen kezdje el a tisztítást előre, pl. munkából visszamenni egy rendezett lakásba.

A tisztítás tervezése

A tisztítás tervezése

A mobil alkalmazás ütemezési funkciót kínál a rendszeres tisztítási idő kényelmes beállításához.

Szívóvezeték a kusza veszélye nélkül

A szívónyílás alapos összegabalyodása nélkül eltávolítja a morzsákat és szennyeződéseket, beleértve a szőröket is, ami különösen kedvelt a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára.

Akadály észlelési technológia

Beépített ütközésérzékelőkkel a porszívó biztonságosan elkerüli az akadályokat a helyiségben. Ezenkívül a készülék oldalain található puha lökhárítók megóvják a bútorokat a sérülésektől.

Biztonságos tisztítás a lépcsőn

A helyiségben történő biztonságos mozgás biztosítása érdekében a DEEBOT SLIM 2 esést gátló érzékelővel van felszerelve, hogy tisztítás közben minimalizálja a lépcsőház vagy az emelt küszöb károsodásának kockázatát.

Automatikus töltés

Ha az akkumulátor lemerül, a robot porszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ahol az akkumulátor automatikusan feltöltődik, hogy a DEEBOT folytathassa a tisztítást. Legfeljebb 110 perc futási idő töltésenként.

Nagy teljesítményű szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti a finom port és a atkákat, és tisztítás közben csökkenti az allergiához és asztmához kapcsolódó levegőben lévő anyagok mennyiségét is . A rendszeres tisztítás biztosítja az otthon egészségesebb és tisztább levegőjét, így ismét szabadon lélegezhet.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító, Akadály észlelése

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 110 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Szín

Szín Fekete

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 60 dB

Méret és súly

Magasság 5,7 cm
Szélesség 31 cm
Mélység 31 cm
Súly 2,2 kg
Kód:  ECODS262
Termékszám:  DSLIM2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15