Oldal frissítése

Ecovacs DM81Pro

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DM81Pro

Az Ecovacs Deebot M81Pro Robot porszívó mindennapi tisztításhoz nyújt segítséget. Ne húzzon maga után bosszantó kábeleket porszívózás közben. Válassza a kényelmesebb megoldást A DM81Pro robot porszívó egyedül működik, és az eredmény fantasztikus. Elmehet munkába vagy elutazhat, addig a DM81Pro robot porszívó dolgozik Ön helyett, így háza mindig tisztán várja Önt.

Az Ecovacs DM81ProPorszívó főbb jellemzői

  • Robot porszívó jó áron
  • Porszívóz és felmos
  • A "V" mester kefe a hatékony tisztításhoz
  • Alkalmas kemény padlókhoz és alacsony szálú szőnyegekhez
  • Öt lépcsős tisztítórendszer
  • Nagy kapacitású szemét tároló
  • Cserélhető víztartály
  • Ütközés érzékelők
  • Automatikus töltés dokkoló állomáson
  • Intelligens eszközvezérlés

Porszívó, ami nem okoz problémát

Ez a robottisztítót úgy tervezték, hogy minden korlátozás nélkül tisztítsa az egész házat. Könnyen áthalad a küszöbökön, és kis magassága lehetővé teszi a bútorok alatti porszívózást, ahol egy átlagos porszívóval nehéz boldogulni. Minden porszemet egy nagy hatékonyságú szűrő gyűjt be. A gyűjtőtartály eléri a 500 ml-t, így nem szükséges sokszor kiüríteni azt.

A modell legfőbb előnye az "V" alakú kefe , amely a szőnyegek hatékony és mély tisztításáért felelős. Ezenkívül a kefe könnyen kivehető, így háziállata bundáját is tisztíthatja vele. Egy másik specialitása a többlépcsős tisztítórendszer, ahol a porszívó nem csak porszívóz, hanem egyetlen lépésben is porszívóz, felmos és megszárítja a padlót.

Az Ecovacs robot porszívó intelligens vezérlése

A DM81Pro specialitása elsősorban az Ecovacs intelligens alkalmazással történő vezérlés . Ennek köszönhetően beállíthatja a tisztítási módot, az időt, az általános folyamatot és akár a fő kefék vagy oldalsó kefék állapotát.

A robot porszívó két oldalkeféje maximális tisztítást biztosít a falak és azok sarkai körül. Továbbá a készülék szenzorokkal van felszerelve, amelyek észlelik az akadályokat így, elkerülve az esetleges ütközéseket. Természetesen számos tisztítási mód közül választhat, ahol a teljesen automatizált működtetés mellett, kiválaszthatja egyes sarkok vagy erősen szennyezett területek intenzív tisztítását.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a takarítási idő beállításának okos funkcióját. Miután elkészült, a tisztító automatikusan visszatér a töltőállomásához, hogy minél hamarabb készen álljon a további feladatokra. A porszívó egy kiváló minőségű akkumulátorral működik, amely akár 100 perc működési időt biztosít , illetve az akkumlátor teljes feltöltése 4 órán át tart.

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 6
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító

Tápellátás

Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 4 óra
Működési idő 100 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Szín

Szín Szürke

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 57 dB

Méret és súly

Magasság 7,9 cm
Szélesség 34,8 cm
Mélység 34,8 cm
Súly 4,7 kg
Kód:  ECODM871
Termékszám:  DM81Pro
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05