Oldal frissítése

Ecovacs Deebot 600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs Deebot 600

Rendkívül nagy teljesítményű tisztítás minden padlótípuson


A mop funkcióval rendelkező ECOVACS DEEBOT 600 robotporszívó alapos tisztítást tesz lehetővé mindenféle padlótípuson, beleértve a szilárd padlóburkolatokat és szőnyegeket. A nagy teljesítményű szívóteljesítménynek és a forgókefének köszönhetően még a nehezen elérhető helyeken is hatékonyan távolítja a szennyeződéseket. A biztonságos tisztításról intelligens érzékelők gondoskodnak, amelyek megakadályozzák, hogy a porszívó akadályba ütközzön vagy leessen a lépcsőn.




3-szintű tisztítórendszer

A DEEBOT 600 a forgó oldalkefe révén alaposan tisztítja meg a széleket, a V-alakú főkefe pedig egyszerre képes seperni, összegyűjteni és felszívni a szennyeződéseket. Ez magas hatékonyságot biztosít a keménypadlókon és a szőnyegeken.



Intelligens tisztítási útvonal

A tisztítás megkezdése előtt a porszívó intelligensen tervezi meg az útvonalat a szobában, hogy maximálisan hatékony tisztítást biztosítson. Ráadásul a DEEBOT 600 a szennyeződések és az állatszőr alapos eltávolítása érdekében szisztematikusan mozog előre és hátra. 


MAX üzemmód a teljesítmény maximalizálása érdekében

A MAX üzemmód aktiválásával a  robotporszívó teljesítménye megduplázódik, ezáltal tökélesen tisztítja meg az erősen szennyezett padlókat és szőnyegeket is.

Sokoldalú segítőtárs

Cseréld le a portartály víztartályra, helyezd fel a mopot és máris egy sokoldalú segítőtársat kapsz! Mop tartozékokat és víztartályt kell vásárolni.

Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

A porszívó és az ECOVACS Home mobilalkalmazás párosítását követően egyszerűen, távolról is beállíthatod a tisztítási módot és a kezdés idejét. Ennek köszönhetően a mobilod kijelzőjén követheted nyomon a tisztítás folyamatát vagy ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségét, illetve a fő és oldalkefék jelenlegi állapotát.

Tisztításütemezés

A mobilalkalmazás ütemezési funkciója lehetővé teszi, hogy rendszeres tisztítást állíts be a DEEBOT-nak otthonod takarításához. Mostantól összepontosíthatsz a fontosabb dolgokra és biztos lehetsz benne, hogy otthon minden tökéletesen tiszta.


Automatikus töltés

Ha a Li-ion akkumulátor lemerül, a robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, ahol az automatikus töltést követően a DEEBOT tovább folytathatja a tisztítást - töltésenként 110 percig.

Biztonságos tisztítás a lépcső körül

A szobában való biztonságos mozgás érdekében a DEEBOT 600 leesés elleni érzékelővel lett ellátva, így annak az esélye, hogy tisztítás közben leesik a lépcsőn - minimális.

Akadályfelismerő technológia

A beépített ütközésérzékelőnek köszönhetően a porszívó biztonságosan kerüli ki a szobában található akadályokat. Ráadásul a készülék oldalán elhelyezett puha lökhárítók megvédik a bútorokat az esetleges sérülésektől.

Magas hatékonyságú szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti a finom port és poratkákat, továbbá csökkenti a levegőben található, allergiát és asztmát kiváltó anyagok mennyiségét. A rendszeres tisztítás egészségesebb és tisztább levegőt biztosít az otthonodban, így újra szabadon lélegezhetsz.

Könnyű kezelés

Az ECOVACS DEBOOT 600 robotporszívót mindenki képes kezelni. Egyetlen gombnyomás elegendő - a készülék tetején található gomb megnyomásával az automatikus tisztítási mód azonnal elindul. Akár részletesebb beállításokat is végezhetsz a mobilalkalmazáson keresztül, beleértve a tisztítási mód kiválasztását vagy a tisztítási ütemezést.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Funkció Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi
Tulajdonságok Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 110 perc
Akkumulátor kapacitása 2 600 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa High Efficiency szűrő

Zaj

Zajszint 65,5 dB

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 65 dB

Méret és súly

Magasság 7,9 cm
Szélesség 33,2 cm
Mélység 33,2 cm
Súly 3,3 kg
Kód:  ECOVR600
Termékszám:  D600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05