Oldal frissítése

Ecoflow Smart Home Panel Combo

Ingyenes
szállítás boltjainkba
589 290 Ft

Ecoflow Smart Home Panel Combo

EcoFlow Smart Home panel

Készítsd fel otthonodat az esetleges áramkimaradásokra az Ecoflow Smart Home Panel Combo tartalék tápegységgel, amely bővítő akkumulátorokkal egyszerre akár két DELTA Pro állomáshoz is csatlakoztatható. Ez a kombináció akár 7 200 W teljesítményt és 25 kWh kapacitást biztosít. Így a készülék segít kényelmesen áthidalni a hosszabb áramkimaradásokat is. Kiesés esetén a tápegység automatikusan átkapcsol a tartalék tápegységre, és gondoskodik mind a 10 csatlakoztatott áramkör áramellátásáról. A váltási folyamat annyira sima és zökkenőmentes, hogy észre sem fogod venni, mivel mindössze 20 ms késleltetéssel történik. Az energiafelhasználás és ellátás kezelése könnyen ellenőrizhető az alkalmazáson keresztül, amellyel mindent kényelmesen vezérelhetsz, és megtakarítást eredményezhet a költségeiden.

Ecoflow Smart Home Panel Combo biztonsági tartalék tápegység

Az Ecoflow Smart Home Panel Combo tápegység legfontosabb paraméterei

  • Tartalék áramellátás az egész ház számára
  • Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
  • Lehetséges megtakarítás az energiaszámlákon
  • Energia-önellátás áramkimaradások idején
  • A csomag tartalma: Smart Home Panel, kábel EcoFlow Infinity csatlakozóval, fali konzolok, csatlakozókkal ellátott csatlakozókábelek, felhasználói kézikönyv, 5×16 A relé modul, 8×13 A relé modul
EcoFlow Smart Home panel

Tarts mindent ellenőrzés alatt az EcoFlow alkalmazással

Az EcoFlow mobilalkalmazással akár 10 csatlakoztatott áramkört is vezérelhetsz! Megfelelő beállításokkal az energiafelhasználást hatékonyan kezelheted, és valós időben áttekintheted az állapotát. Az alkalmazásban egy ujjmozdulattal könnyedén kiválaszthatod, hogy melyik forrásból kívánod a háztartás áramellátását biztosítani, vagy optimalizálhatod az egész ház energiaellátását.

Ecoflow Smart Home Panel Combo biztonsági tartalék tápegység

Spórolj EcoFlow Smart Home Panellel

A nap csúcsidőszakaiban például a DELTA Pro segítségével táplálhatod otthonodat, éjszaka pedig a hálózatról táplálhatod otthonodat, hogy feltöltsd az állomásokat és a csatlakoztatott külső akkumulátorokat. Ezzel a megoldással az Ecoflow Smart Home Panel Combo segíthet csökkenteni az áramköltségeket.

Ecoflow Smart Home Panel Combo biztonsági tartalék tápegység

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati, Elemes, Napelemes
Alkalmazás nyelve Angol

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  EF05SM01
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  50046014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20