Oldal frissítése

Ecoflow Independence Kit

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 191 490 Ft

Ecoflow Independence Kit

EcoFlow Independence Kit

Az EcoFlow Independence Kit szett a világ legmegbízhatóbb integrált plug-and-play tápellátási megoldása. Ez a rendszer kifejezetten kis háztartások vagy lakóautók számára készült. Biztosíts magadnak szabadságot és függetlenséget, ugyanis az EcoFlow Independence Kit segítségével bárhol élvezheted a kényelmet! Az egész rendszer fő része azEcoFlow Power Hub, amely kezeli az összes bemeneti és kimeneti teljesítményt, miközben a teljes, akár 3600 W-os állandó kimeneti teljesítményt is biztosítja. Az EcoFlow Pwer Hub két MPPT vezérlővel, egy MPPT-vel ellátott akkumulátortöltővel, egy DC-DC átalakítóval és egy inverteres töltővel rendelkezik. Ezzel a megoldással sokkal kevesebb vezetékre és alkatrészre lesz szükséged. Ráadásul mindent egy stílusos dobozba integrálva kapsz.
Ecoflow Independence Kit

Az Ecoflow Independence Kit szett legfontosabb jellemzői

  • Kis háztartások és lakóautók számára alkalmas készlet
  • A tiszta szinuszhullámú AC kimenet biztonságos még az érzékeny elektronikai eszközök számára is
  • 4 töltési lehetőség - autós generátor, 230 V-os csatlakozás, intelligens generátor vagy napelemek
  • DC kimenet: 70 A, 13,6 V, 1000 W vagy 60 A, 26,4 V, 1600 W
  • AC bemenet X-Stream: 176 V és 265 V között, max. 15 A, 3000 W
  • DC bemenet: 30 A, 15 V-150 V, 1600 W MPPT, összesen 4800 W (3 bemenet, az első slotnál)
  • Az MPPT 60 A-ra, 13 V-ról 60 V-ra, 1000 W-os átalakítható DC-DC töltőre változtatható
  • Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat a távvezérléshez
  • Tartós kialakítás, amely képes kezelni a szélsőséges üzemi hőmérsékleteket
  • Minden alkatrész egy stílusos dobozba van beépítve
  • Egyszerű telepítés minimális kábelezéssel
Ecoflow Independence Kit

Plug & Play megoldás

A Power Kit rendszer minden alkatrészét úgy tervezték, hogy a bekötésük a lehető legegyszerűbb legyen. Minden kábel saját, speciálisan kialakított csatlakozóval rendelkezik, amelyeket kábelen keresztül csatlakoztatsz a Power Hubhoz. Ráadásul nem kell kábelezési szakértőnek lenned ahhoz, hogy belejöjj a dologba!

Ecoflow Independence Kit

A Power Hub a töltési lehetőségek széles skáláját kínálja

Az EcoFlow Power Hub összteljesítménye akár a 6000 W-ot is elérheti, és 4 különböző módon tölthető fel. Használhatsz lakóautó generátort, 230 V-os csatlakozást, intelligens generátort vagy napelemeket. Az EcoFlow Power Hub akár 4800 W napenergia-bemenetet tesz lehetővé legalább egy akkumulátor csatlakoztatása után. Az erős mágneseknek köszönhetően stabilan tapad a telefon hátuljához, gyors és hatékony töltést biztosítva. A fotovoltaikus panelek számára kialakított 3 nyílásnak köszönhetően, amelyek mindegyike 1600 W-os bemenettel rendelkezik, kombinálhatod a rögzített, rugalmas és hordozható napelemeket közvetlenül az EcoFlow-tól vagy más gyártóktól.

Ecoflow Independence Kit

AC/DC EcoFlow intelligens kapcsolóberendezések

Az EcoFlow kapcsolótábla lehetővé teszi a biztonságos energiaelosztást a Power Kit rendszerből az AC vagy DC aljzatokra vagy készülékekre. Könnyen kezelhető,egyszerű és intuitív telepítéssel büszkélkedhet. A készletben található összes csatlakozó és kábel pontosan fel van címkézve, így könnyen átláthatod és helyesen csatlakoztathatod őket.

Ecoflow Independence Kit

Alakítsd az áramellátás a saját igényeidhez

Az EcoFlow intelligens kapcsolótáblával 6 AC áramkör és 12 DC áramkör áll a rendelkezésére, amelyek közül 6 csatlakoztatható, így könnyen kezelhetws őket a vezérlőpanelen vagy a mobilalkalmazáson keresztül.

Ecoflow Independence Kit

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  EF05SM02
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5001801008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20