Oldal frissítése

ECG RS 5011

14 390 Ft

ECG RS 5011

A minőségi ECG kézi mixer kiváló partner lesz, ha krémes süteményt, vagy kelt tésztás péksüteményt készítesz. Tetszeni fog a kompakt mérete és az intuitív kezelőegysége. 500 W teljesítménnyel működik a motor, amellyel tökéletes eredményt érhetsz el. A szuper ECG RS 5011 10 sebességfokozattal rendelkezik, így mindig tökéletes állagúak lesznek a feldolgozott ételek. 85 dB a legnagyobb zajszintje, ami körülbelül egy forgalmas utca zajszintjével egyezik meg. A kézi mixeren kívül a következő is benne van a csomagban: dagasztókar és habverők. A mixer modern designnal rendelkezik, amit nagyszerűen egészít ki a népszerű fekete és ezüst szín. A jól kihasználható ECG kézi mixer nagyszerű segítőd lesz kedvenc ételeid elkészítésében.

Kézi mixer ECG RS 5011 ...
Kézi mixer ECG RS 5011 ...

A minőségi ECG RS 5011 kézi mixer legfontosabb előnyei

  • A klassz ECG kézi robotgép jó helyen van minden konyhában
  • Dagasztás és habverés funkciónak hála ott a helye minden konyhában
  • A kézi habverővel tökéletes habot kapsz, ami gyakran nélkülözhetetlen, ha desszerteket sütsz
  • A szuper ECG RS 5011 10 sebességfokozattal rendelkezik
  • 85 dB a maximális zajszintje
  • A habverővel vagy a dagasztókarral játszi könnyedséggel elkevered a szükséges hozzávalókat

Élvezd a frissen sült sütemény illatát

A kézi mixer a jó minőségű termékeket gyártó ECG gyártótól bármilyen kihívást jelentő recepthez segítséget nyújt, ráadásul nagy mértékben csökkenti a szükséges elkészítési időt. A készülékkel érkező tartozékok a következők: dagasztókar és habverők. A mixer garantálja a hozzávalók gyors összekeverését, amelyekből aztán finomságok sülnek ki, például krémek, hab, piték vagy zabkása. Ezt pedig a habverők és a dagasztó karok garantálják, amelyek jól kezelik a különböző mennyiségeket és sűrűségeket.

Tartozékai:

dagasztókar és habverők

Teljesítménye:

500 W

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 500 W
Sebességfokozat 10
Funkciók Dagasztás, Habverés
Zajszint (dB) 85 dB

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  ECGRM148
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  100000159717
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05