Oldal frissítése

EBA

EBA iratmegsemmisítők

EBA: az iratmegsemmisítő gépek piacvezetője

A neves német gyártó, az EBA, amely 1951 óta van jelen a piacon, kiváló minőségű iratmegsemmisítőket gyárt. A gyártó a gépekhez pótalkatrészeket biztosít, akár 10 évvel a modell gyártásának befejezése után is. A vállalat fennállása során mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kivitelezésre és a felhasznált anyagok minőségére, a felhasználói előnyökre és a környezetvédelemre. Akár otthoni használatra, akár egy nagy irodába keresel iratmegsemmisítőt, az EBA kínálatában biztosan megtalálod amit keresel. Az EBA márka portfóliójában a legmagasabb fokú biztonságot nyújtó gépek is megtalálhatók.

Az EBA iratmegsemmisítők előnyei

EBA - egyszerű, gyors, automatikus

Ne vesztegesd az idődet azzal, hogy kézzel adagolod a papírt az aprítógépbe. Az EBA automatikus papíradagolóval ellátott gépeket kínál, amelyek elvégzik a munkát helyetted. Ezáltal az aprítás kényelmesebbé válik, mint valaha.

Bizalmas adatok védelme - aprítsuk fel EBA eszközökkel

Az EBA gépek akár P-7 osztályba sorolt, az NSA NNI 4-es iratmegsemmisítési típusának megfelelő adatmegsemmisítésre is képesek. Ez alkalmassá teszi őket szigorúan titkos információk és extra óvintézkedéseket igénylő dokumentumok megsemmisítésére.

EBA iratmegsemmisítő technológia
EBA iratmegsemmisítők - minőség és tartósság

Az EBA garantálja az iratmegsemmisítők magas minőségét és tartósságát

A vágóegységek és kések minőségi acéljától a legkisebb csavarig. Minden a legmagasabb műszaki színvonalat képviseli. Nemcsak az anyag, hanem az innovatív technológia is megbízhatóvá és könnyen használhatóvá teszi az EBA aprítóberendezéseket. Az iratmegsemmisítők olyan funkciókkal büszkélkedhetnek, mint az energiatakarékos üzemmód, a felhasználó biztonsága az iratmegsemmisítés során vagy a gép automatikus leállítása, ha a tároló megtelt.

Iratmegsemissítés takarékosan, védd a környezetet az EBA-val

Az EBA aprítógépek fenntartható forrásból származó, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A gyártási folyamatok optimalizáltak, így minimalizálják a hulladék mennyiségét. Ezeket a tényeket igazolja a Kék Angyal pecsét, a világ első és legrégebbi környezetvédelmi pecsétje, amelyre az EBA rendkívül büszke.

Az EBA védi a környezetet
Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15