Oldal frissítése

DYSON V6 Trigger Plus

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DYSON V6 Trigger Plus

A DYSON V6 Trigger Plus akkumulátoros kézi porszívó az Ön megbízható segítsége lesz a háztartásban. Nagy előnye a szabadalmaztatott Root Cyclone technológia. A 15 elemes ciklonos egység két rétegbe sorolva párhuzamosan működik, ezáltal fokozva a levegő áramlását és a centrifugális erőket, amelyek kinyomják a szennyeződést, a finom port és az allergéneket a hulladéktartályba. A Dyson V6 motorral és egy átdolgozott Dyson Li-ion akkumulátorral kombinálva kelti az erős szívó hatást.

Fő előnyök

  • Szabadalmaztatott Root Cyclone technológia
  • Könnyebb és erősebb digitális motor
  • Lítium-ionos akkumulátor
  • Kis súly
  • Mini szívócső motorizált forgó kefével
  • Motor elülső részén mosási szűrő

Tud gazdálkodni az energiával

A Dyson V6 Trigger+ fel van szerelve egy ultra-finom működésű kapcsolóval. Ez azt jelenti, hogy az egyes feladatok közötti rövid szünetekben nem pazarolja az energiát, és az akkumulátor teljesítményét csak a porszívózás használja. Ez lehetővé tesz 20 percnyi működést. A porszívó fel van szerelve egy gombbal a MAX üzemmódra való áttéréshez a különösen makacs szennyeződések esetében. A porszívó annak a körülménynek köszönhetően, hogy nem szükséges hozzá állandó töltés, nem csupán a háztartásban való takarításra alkalmas. Ugyanilyen jól bevethető autó, ház, lakókocsi vagy sátor takarításánál.

Kényelmes és könnyű porszívózás

A porszívó kezelése nagyon egyszerű, ergonómikus kialakítása és csekély súlya kombinálva a jó kiegyensúlyozással sokkal könnyebb kezelhetőséget eredményez. A hulladék-tartály kiürítése higiénikus és nagyon gyorsan, egyszerűen egy gomb megnyomásával kiszórja az összes szennyeződést. A porszívóhoz kiegészítőként két szívófejet kap, résszívót a sarkok tisztításához és mini motoros szívófejet forgó kefével, amely nylon sörtékkel van felszerelve az állati szőr és a mélyen beágyazódott szennyeződések eltávolítására a bútorból vagy autóülésekből. Nem hiányzik a tartósan meglevő mosási szűrő a motor elülső részén, amely be van telepítve a porszívóba.


A csomag tartalma:

  • A V6 porszívó
  • Mini szívófej motoros forgó kefével
  • Kombinált kefés szívófej
  • Réstisztító szívófej
  • Li-Ion akkumulátor (a porszívó testének rögzített része)
  • Töltő adapter
  • Mosási szűrő a motor elülső részén (beszerelve a porszívóba)
 
 

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,5 óra
Működési idő 20 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 20,8 cm
Magasság 39,5 cm
Mélység 14,4 cm
Tömeg 1,57 kg
Kód:  EAD1089c07
Termékszám:  DS-213470-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15