Oldal frissítése

Dyson V11 Extra

4,7 6 értékelés

Dyson V11 Extra

Dyson V11 Extra - Nagy teljesítményű porszívó minden típusú padlóhoz

Élvezd a hagyományos porszívókhoz hasonló nagy teljesítményt, hálózati kábel nélkül. A rúdporszívó kialakítását úgy tervezték, hogy elnyelje a rezgéseket és tompítsa a zajt. A nagyszerű és nem csökkenő teljesítményt a 7 cellás Li-Ion akkumulátor biztosítja nikkel-kobalt-alumínium elektródákkal. Ráadásul a Dyson V11 Extra rúdtporszívót egyetlen gombnyomással kézi porszívóvá alakíthatod, így bővítve annak választékát és felhasználási területét. A Motorbar univerzális padlótisztító szívófej motoros kefével még a nagyon mélyen beágyazódott szennyeződéseket is eltávolítja. A háziállatokkal rendelkező háztartások tisztításakor értékelni fogod a szőr, a hajszálak és egyéb szöszök összegubancolódását megakadályozó technológiát.

Különböző üzemmódok az optimális tisztításhoz

A Dyson V11 Extra rúdporszívót a Dyson nagy teljesítményű és kifinomult Hyperdymium™ digitális motorja hajtja, amely másodpercenként akár 60-szor is megforgatja a forgó kefét. Összesen 14 ciklon összesen 79 000 G-t meghaladó centrifugális erőt generál. Az egyedülálló Dyson akkumulátor-technológiák optimalizálják a porszívó teljesítményét. Az indítógomb az akkumulátorokat is kíméli, és segít meghosszabbítani az üzemidőt azáltal, hogy a szükséges energiát használja. A Dyson V11 Extra rúdporszívó 4 teljesítményszinttel rendelkezik: Auto, Eco, Medium és Boost. Eco üzemmódban az akkumulátor akár 60 percig is bírja. 

A Dyson V11 Extra rugalmas tisztítási lehetőségeket biztosít

A Dyson rúdporszívó kiemelkedik rugalmasságával, ezáltal gyorsan és egyszerűen tisztíthatod meg egész otthonodat, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A Dyson V11 Extra rúdporszívót pillanatok alatt kézi porszívóvá alakíthatod. 

A Dyson V11 Extra rúdporszívó előnyei

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Valós idejű információk a porszívó kijelzőjén

A Dyson V11 Extra rúdporszívó másodpercenként 8000-szer monitorozza a teljesítményt, és a kijelzőn keresztül valós időben tájékoztat az akkumulátor állapotáról.

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Dyson V11 Extra Motorbar™ padlószívófejjel

A padlótisztító szívófej nejlon sörtékből áll, amelyek a szőnyeg mélyéről távolítják el a szennyeződéseket. A fekete antisztatikus szálak eltávolítják a port a keménypadlókról és a fugákból. 

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Dyson V11 könnyen kivehető akkumulátorral

A Dyson V11 Extra akkumulátort egy gombnyomással kioldhatod, és kicserélheted egy másik, teljesen feltöltött darabra (külön megvásárolandó). Az akkumulátor a porszívón belül vagy kívül is feltölthető. 

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Higiénikus tartályürítés

Nem kell a tartályból származó szennyeződéssel érintkezned! Egyszerűen csak nyomd meg, és a porszívó mechanizmus kiszabadítja a port és a szennyeződéseket a tartály mélyéről. 

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Praktikus bepattintható akkumulátor

A Dyson V11 Extra könnyen becsúsztatható a fali tartóba, amely nemcsak a porszívó kényelmes tárolására, hanem töltésére is szolgál. A porszívó mindig kéznél van és használatra készen áll.

Dyson V11 Extra rúdporszívó

Zseniálisan tmegervezett szűrés

A Dyson V11 Extra kifinomult szűrőrendszere képes a 0,3 mikrométeres méretű részecskék akár 99,99%-át is felfogni.

A Dyson V11 Extra rúdporszívó csomag tartalma

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok Töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, Teljesítmény szabályozás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4,5 óra
Működési idő 60 perc
Akkumulátor feszültség 25,2 V

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Kombinált, Padló, Résszívó
Töltési módok Akkumulátor
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Kárpitozáshoz, Turbó
További kiegészítők Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 82 dB

Tartály

Űrtartalom 1 l

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 129 cm
Mélység 26 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  DYSTV081
Termékszám:  DS-419649-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15