Oldal frissítése

Dyson V11

4,9 7 értékelés
263 290 Ft

Dyson V11


DysonV11

Változtasd meg otthonod kitakarításának módját, és tapasztald meg a különböző típusú felületek igazán alapos és precíz tisztítását. A Dyson V11 vezeték nélküli rúdporszívó intelligens módon optimalizálja a teljesítményt és az üzemidőt. Ezáltal lehetővé teszi, hogy otthonod bármely helyiségét percek alatt kitakarítsd.


Dyson V11 - az igazán nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó

A Dyson V11 motorja eléri a 125 000 fordulatszámot, ezzel a legnagyobb szívóteljesítményt hozza létre a Dyson vezeték nélküli porszívók között.

Továbbfejlesztett, nagy kapacitású akkumulátor

Az akkumulátor 20%-kal nagyobb szívóerőt biztosít a Dyson Cyclone V10 porszívó akkumulátorához képest. A monitorozó rendszerek és a magasságérzékelők másodpercenként négyszer ellenőrzik az akkumulátor hatékonyságát, így biztosítva az azonnali teljesítményoptimalizálást.


Akkus porszívó bármilyen felületre


A Dyson V11 porszívó jellemzői

Dyson V11

Az LCD kijelző tájékoztat az aktuális állapotról

A Dyson V11 porszívó háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amely másodpercenként 8 000× figyeli a rendszer teljesítményét, és azonnal tájékoztat a hátralévő üzemidőről, az aktuális tisztítási módról, illetve figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell cserélni.

Dyson V11

Dyson V11 Motorbar padlószívófejjel

A padlószívófej nejlon sörtékből áll, amelyek a szőnyeg mélyéről távolítják el a szennyeződéseket. A fekete antisztatikus szálak eltávolítják a port a keménypadlókról és a fugákból.

Dyson V11

Technológia az optimális akkumulátor-teljesítményért

A Dyson akkumulátorrendszer az energiatakarékos indítógombbal kombinálva lehetővé teszi a hosszú üzemidőt, mivel a porszívót csak akkor kapcsolja be, amikor szükség van rá.

Dyson V11

Higiénikus "Point and Shoot" ürítés

A hulladékgyűjtő tartály 40%-kal nagyobb, és a "Point and Shoot" mechanizmusnak köszönhetően egyetlen mozdulattal higiénikusan kiürítheted az összes szennyeződést.

Dyson V11

Praktikus becsúsztathatós töltés

A Dyson V11 porszívó könnyen becsúsztatható a fali tartóba, amely nemcsak a készülék kényelmes tárolására, hanem annak töltésére is szolgál. Így a porszívó mindig kéznél van és használatra kész.

Dyson V11

Könnyen eltávolíthatod az akkumulátort a Dyson V11-ből

Egy gombnyomással kioldhatod a Dyson V11 rúdporszívó akkumulátorát, és kicserélheted egy másik, teljesen feltöltött akkumulátorra (külön megvásárolandó). Az akkumulátor a készüléken belül vagy kívül is feltölthető.

Dyson V11

Hatékony szűrőrendszer

A Dyson V11vezeték nélküli porszívó teljesen zárt szűrőrendszerehatékonyan felfogja a szennyeződések és allergének 99,97%-át 0,3 mikronos tartományban.

Dyson V11

Erőteljes Dyson Hyperdymium motor

A Dyson Hyperdymium kiváló minőségű 125 000 fordulat/perces motorja a legnagyobb szívóerőt produkálja a vezeték nélküli porszívók között.

Dyson V11

Radial Root Cyclone

A 14 ciklon 79 000 G túlterhelést generál a hatékony porleválasztás érdekében a hulladéktartályban anélkül, hogy a szűrő eltömődne, és ennek következtében csökkenne a Dyson V11 szívóteljesítménye.

A Dyson V11 vezeték nélküli porszívó csomag tartalma

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Ciklon

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Antibakteriális
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4,5 óra
Működési idő 60 perc
Akkumulátor feszültség 25,2 V

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Tartály

Űrtartalom 0,76 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 127 cm
Mélység 28 cm
Tömeg 2,9 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok Teljesítmény szabályozás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter
Kefék Turbó
További kiegészítők Fali tartó

Szín

Szín Lila, Szürke
Kód:  DYSTV03
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DS-446976-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15