Oldal frissítése

Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A

1,6 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
303 590 Ft

Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Akkor nagyszerű választás számodra eme DYSON levegő tisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Az innovatív technológia és az effektív HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és párásító.

Légtisztító Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A Jellemzők/technológia

Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A légtisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen DYSON légtisztító készülék megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • A párásító légtisztító segít megszüntetni a száraz levegő a lakásban
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A kijelzőn naprakész információk érhetők el

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a népszerű DYSON gyártótól

Egy ilyen DYSON légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A levegő tisztító automatikus üzemmódja a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt a legjobb eredmények érdekében. Nem kell aggódnunk semmi miatt, a légtisztító gondoskodik arról, hogy a szoba levegője a lehető leggyorsabban megtisztuljon. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Légtisztító Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Humidify + Cool AutoReact PH3A Képernyő

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus DYSON levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A könnyen leolvasható kijelzőn a legfrissebb információk jelennek meg. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

Ezen DYSON levegő tisztító gép modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen modern DYSON légtisztító nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne. A túlságosan száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyákat és növelheti a gyakoribb fertőzések kockázatát. Egy ilyen DYSON párásító légtisztító segít optimalizálni a páratartalom szintjét a lakásban.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is.

Méretei:

92,5 × 31,2 × 31,2 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Felszereltség Kijelző, Távirányító

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Párásító

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 31,2 cm
Mélység 31,2 cm
Magasság 92,5 cm
Kód:  DYSCV919
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DS-419914-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15