Oldal frissítése

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

5 1 értékelés
206 090 Ft

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen DYSON légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből az allergéneket a különböző szennyeződéseken túl. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és időzítő.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen DYSON légtisztító hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Hatékonyan kiszűri a cigarettafüstöt a környezetből
  • A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok kiszűrését tudja
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • A távirányító segít a beállításokban
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító teljesítménye 50 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 61,4 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán népszerű DYSON gyártótól

Ezen DYSON levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Elengedhetetlen része azoknak a háztartásoknak, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések hatékony felfogására képes, hanem a szagok, köztük a cigarettafüst kellemetlen szagának hatékony eltávolítására is. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Értékelni fogod az olyan funkciókat, mint az automatikus kikapcsolás. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A mellékelt távirányítóval egyszerűen irányítható a légtisztító. Az összes szükséges beállítást a digitális kezelőpanelen ellenőrizhetjük. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Ezen DYSON levegőtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Egy szűrő a tökéletesen tiszta levegőért. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok hatékony semlegesítésére fejlesztették ki. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Eme DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitású. A maximális zajszint értéke 61,4 dB(A).

Méretei:

11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,73 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 290 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 61,4 dB(A)
Kábel hosszúsága 180 cm
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Távirányító, Digitális vezérlőpanel
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő

Szűrők

Szűrők száma 1
Szűrő típusa HEPA, Szén
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Toxikus anyagok

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Mélység 26 cm
Magasság 11 cm
Tömeg 4,73 kg
Kód:  DYScst80
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-454843-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20