Oldal frissítése

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09

1,5 2 értékelés
259 890 Ft

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Akkor ideális választás otthonodba eme DYSON légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, katalitikus, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Ez a praktikus mobil segédeszköz 40 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, időzítő és éjszakai mód.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Jellemzők/technológia

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 levegőtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító készülék segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Filter típusa: HEPA, szén és katalitikus
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító gép teljesítménye 40 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 61,5 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű DYSON gyártótól

Egy ilyen modern DYSON légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Minden automatikusan kerül beállításra, így nem kell aggódnunk a vezérlés miatt. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Képernyő

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen modern DYSON légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét.

Egy ilyen modern DYSON levegőtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen modern DYSON levegő tisztító gép nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Eme DYSON levegő tisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A katalitikus szűrőrendszer tökéletesen semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitású. A legmagasabb zajszint értéke 61,5 dB(A).

Méretei:

105 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Légtisztító teljesítmény 290 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 61,5 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Katalitikus

Méret & súly

Szélesség 21 cm
Mélység 21 cm
Magasság 105 cm
Kód:  DYSCV291
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DS-369876-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20