Oldal frissítése

Dyson Pure Hot + Cool

4,9 12 értékelés
191 690 Ft

Dyson Pure Hot + Cool


Dyson Pure Hot + Cool

Multifunkcionális készülék

A légtisztító mellett a Dyson Pure Hot + Cool készüléket ventilátorként vagy hőmérőként is használhatod. Télen kellemesen felmelegít, nyáron pedig hűsít. Nagy teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt egyenletesen felmelegíti a helyiséget a kívánt hőmérsékletre.

Dyson Pure Hot + Cool

Tökéletesen tiszta levegő

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztító eltávolítja az allergének és szennyező anyagok 99,97%-át,amelyek a levegőben vannak. A készülék a 0,3 mikronos méretű ultrafinom részecskéket is felfogja, beleértve a polleneket, penészgombákat és baktériumokat.

Dyson Pure Hot + Cool

Elnyeli a káros gázokat

A Dyson Pure Hot + Cool hatékony 2. generációs szűrővel rendelkezik, amely háromszor több grafitot tartalmaz, mint az előző generáció. A triszbevonatú grafitkristályok több háztartási szagot és gázt nyelnek el.

Dyson Pure Hot + Cool

Elnyeli a szagokat

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztító nagy hatékonysággal fogja be a szagokat és a potenciálisan káros illékony szerves vegyületeket, például a festékgőzöket.


Dyson Pure Hot + Cool

Jet Focus technológia

Jet Focus technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a közvetlen fűtéshez keskeny, az egyenletes fűtéshez pedig széles légáramlatot válassz. Természetesen a dőlésszöget is be lehet állítani az optimális pozícióba.

Dyson Pure Hot + Cool

Éjszakai üzemmód

A Dyson Pure Hot + Cool légtisztítót könnyen bekapcsolva tarthatod, miközben a hálószobában alszol, anélkül, hogy bármi fogalmad lenne róla. A LED-kijelző kikapcsol, és ezt Tôged semmilyen módon nem zavar.

Dyson Pure Hot + Cool

AAFA tanúsítás

Ez a Dyson légtisztító híres AAFA tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely garantálja az allergének elleni védelmet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 090 W
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Távirányító
Vezérlés típusa Távirányítóval

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Szűrés típusa Toxikus anyagok
Kód:  DYSCV001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-310266-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15