Oldal frissítése

Dyson Pure Cool TP00

4,4 12 értékelés
146 890 Ft

Dyson Pure Cool TP00

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszokkal küzdesz? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen DYSON Pure Cool TP00 levegőtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a levegő tisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is kiszűri. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint időzítő és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

Dyson Pure Cool TP00 légtisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen modern DYSON légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Hatékonyan megszünteti a cigarettafüst szagát is a levegőben
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 1476 m³/h teljesítménnyel bír
  • A teljesítmény igény szerint állítható
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A távirányító segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • Eme DYSON levegőtisztító gép teljesítménye 56 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 62 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a népszerű DYSON gyártótól

Ezen DYSON légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Gondoskodik a tiszta, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, köztük a cigarettafüst mentes levegőről. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos DYSON légtisztító készülék nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A légtisztító készülék a mellékelt távirányítóval egyszerűen vezérelhető. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Egy ilyen modern DYSON légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Eme DYSON levegőtisztító 1476 m³/h kapacitású. A legmagasabb zajszint értéke 62 dB(A).

Méretei:

102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 56 W
Légtisztító teljesítmény 1 476 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 62 dB(A)
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Távirányító
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Időzítő, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 20 cm
Mélység 20 cm
Magasság 102 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DYSCV449
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-428157-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05