Oldal frissítése

Dyson No. 4 Tartozékszett

5 1 értékelés
43 990 Ft

Dyson No. 4 Tartozékszett

A Dyson által tervezett tartozékkészlet a kényes felületek és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására szolgál otthon és az autóban. A puha gumiszegély és a mindössze 0,05 mm átmérőjűre kúposodó ultrapuha PFT 8100 szála megvédi a kényes felületeket a kopástól és a karcolásoktól. A forgó mandzsetta a puha sörtéket pormentesen tartja - egyetlen kézmozdulattal. Az illesztett résfúvóka lapos profillal rendelkezik, amely megkönnyíti a porszívózást szűk helyeken. A kefe szükség esetén segít a makacs szennyeződések fellazításában. Kombináld a hosszabbítótömlőt az ultrafinom kefével a kíméletes tisztításhoz mindenhol - magasabban, alacsonyabban vagy a sarkok körül. A rugalmas drótspirál - amely két tartós műanyagréteg közé szorított robusztus drótból készült - visszavezeti a tömlőt eredeti helyzetébe, így az nem lesz útban.

A Dyson porszívó tartozékok legfontosabb jellemzői

  • Képernyők, kijelzők, számítógépes billentyűzetek, részletgazdag díszek és nehezen hozzáférhető területek tisztítására kifejlesztett Ultrafinom kefe
  • Puhább, mint a nejlon
  • Öntisztító funkció
  • 22°-os elfordulás a szűk helyek kiporszívózásához
  • Az ideális résszívó fej nagyon szűk helyekre
  • Hosszabbító tömlők
  • A kényes felületek rugalmas tisztítása, bárhol is legyenek azok
  • Akár 61 cm-rel növeli a hatótávolságot, és nem zavar

Paraméterek

Szívófej típusa

Rendeltetés Kárpitra és textilre, Számítógéphez, Nehezen elérhető helyekre

Kiegészítők száma

Kiegészítők száma 3

Felszerelés és funkció

Felszerelés és funkció Kefe a teljes kerületen
Kód:  DYSPV435
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-972203-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10