Oldal frissítése

DXRACER

DXRacer székek

DXRacer gamer székek - ülj kényelmesebben, játssz tovább

A DXRacer a világ egyik elit gamer szék gyártója. 2006 óta működik, amikor is megszabta a mércét, amelyet a mai napig tart. A DXRacer gamer székek a profi gamerekkel együttműködve készülnek, így minden új sorozat még tartósabb és kényelmesebb, mint az előző. Testalkattól függetlenül bárki számára alkalmasak, emellett az irodákban is megtalálják a helyüket. A DXRacer az eSport versenyek egyik legnagyobb szponzora is, ami csak megerősíti erős a vállalat pozícióját.

DXRacer székek

A DXRacer gamer székek dizájnja csúcsminőségű

A DXRacer gamer székek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, így a legstresszesebb pillanatokban is számíthatsz rájuk. Maga a konstrukció tartós acélból készült, és ezt a DXRacer élethosszig tartó garanciával támogatja. A székeket alaposan tesztelték, ezért egyszerre kell tökéletesen stabilnak, robusztusnak és biztonságosnak lenniük. A DXRacer gamer széket formázott memóriahabbal töltik ki, a kényelmes, puha párnázatot pedig kiváló minőségű műbőrrel és kellemes tapintású szövetekkel borítják.

A DXRacer széket pontosan a Te ízlésed szerint stilizáljuk

A DXRacer gamer fotelek többféle méretben kaphatók, hogy szinte bármilyen magasságú és súlyú játékosnak megfeleljenek, akár 200 kg testsúlyig és 210 cm magasságig. A színkialakítások széles választéka lehetővé teszi, hogy a széket pontosan a gamer kuckódhoz igazíthasd, és ezen kívül számos konfiguráció közül is választhatsz, amelyek lehetnek akár a kemény felületeken gumírozott görgőktől kezdve a puha párnákon át az állítható 4D karfákig, amelyek a még nagyobb kényelmet szolgálják. 

DXRacer gamer székek
DXRacer Formula és DXRacer King gamer szék

A DXRacer Formula és King sorozat tökéletes kényelmet biztosít

A DXRacer Formula és King gamer fotelek a legnépszerűbb sorozatok közé tartoznak. Az előbbi Tilt mechanizmussal rendelkezik, amely akár a 150°-os dőlést is lehetővé tesz, továbbá fej- és csípőpárnákkal is kiegészül. A DXRacer King a változatosság kedvéért több habpárnával rendelkezik, mint a kisebb szériák, és 4D karfákkal szerelték fel, amelyek minden irányban állíthatóak. Mind a DXRacer Formula, mind a King sorozat egyedi, tartós és ergonomikus kialakításban érhető el.

Paraméterek módosítása
20 termék
DXRACER Air RN1 - Gaming Chair
DXRACER Air RN1
4,2 18×
152 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Gaming Chair
DXRACER GB001/NR - Gaming Chair
DXRACER GB001/NR
4,3
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Gaming Chair

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05