Oldal frissítése

DREMEL

DREMEL

A DREMEL eszközök innovatív világa

A DREMEL az innováció és a minőség szinonimája a multifunkcionális szerszámok területén. A márka 1932-es alapítása óta a precíziós és sokoldalú szerszámok ikonjává vált. A vállalat széles termékválasztékával a legkülönfélébb igényekre kínál megoldásokat, a kisebb otthoni javításoktól az összetett professzionális projektekig. A DREMEL forradalmi megközelítést hoz a forrasztás terén, és egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a szerszámokkal való munkát. A csúcstechnológiával felszerelt köszörűgépeikkel a felhasználók kompromisszumok nélkül pontos eredményeket érhetnek el.

DREMEL a barkácsoláshoz

A DREMEL multifunkcionális szerszámok minden barkácsoló számára praktikusak

A DREMEL korlátlan lehetőségeket kínál minden barkácsoló számára. Az antik restaurálástól a modern átalakításig és felújításig a DREMEL minden igényt kielégítő, könnyen használható eszközöket kínál. A barkácskészletekkel eredeti alkotásokat állíthatsz össze, és pontosan kezelheted projektjeid minden aspektusát. A DREMEL 4000 vagy DREMEL 4300 szerszámokat és csiszológépeket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhetőek legyenek, ugyanakkor a nagyobb igénybevételt jelentő feladatokhoz is megfelelő teljesítményt nyújtsanak.

Korlátlan lehetőségek a DREMEL eszközökkel

A DREMEL kifejezetten a kreatív lelkek számára tervezett termékek sorát mutatja be. A Arts & Crafts kollekció a lehetőségek széles skáláját nyitja meg a saját barkácsprojektjeidhez, legyen szó művészi alkotásokról vagy mindennapi háztartási munkákról. Számos olyan szerszámot és tartozékot kínál, amelyek ideálisak mind professzionális, mind személyes használatra. A gravírozástól a precíziós vágáson át a forrasztásig - a DREMEL termékekkel megbízható partnert kapsz a legmerészebb ötletek megvalósításához.

DREMEL forrasztó
DREMEL tartozékok

DREMEL tartozékok széles választéka

A DREMEL tartozékokat úgy tervezték, hogy bővítsék a már meglévő szerszámok használatának lehetőségeit. Válaszd a csiszolókorongokat, vágókorongokat, marófejeket vagy a forrasztáshoz szükséges speciális tartozékokat. Minden tartozék a maximális funkcionalitás és tartósság érdekében készült, így nagyobb pontossággal és hatékonysággal dolgozhatsz. Akár a DREMEL 3000 készülékéhez kell tartozék, akár a DREMEL VersaTip készülékéhez speciális tartozék, minden projekthez van megoldás.

Paraméterek módosítása
155 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10