Oldal frissítése

Dreame

Dreame

Dreame: okos háztartási készülékek, amelyek kényelmesebbé teszik otthonodat

A Dreame Technology az okos háztartási készülékek kutatására és fejlesztésére specializálódott. Célja, hogy a vásárlók számára világszerte hozzáférést biztosítson egy egyszerűbb életmódhoz, amely az okos otthoni megoldásokkal kéz a kézben jár. A Dreame ma az okos otthoni takarítás egyik vezető márkája négy fő termékcsaládjával: robotporszívók és felmosók, vezeték nélküli álló porszívók, nedves és száraz porszívók, valamint nagy teljesítményű hajszárítók. A márka minden egyes termékét gondosan úgy tervezték, hogy a legújabb innovációkkal újraértelmezze az otthoni kényelmet. Válaszd a Dreame termékeket, és tedd még komfortosabbá velük az otthonod.

Dreame robotporszívók

Dreame robotporszívók porszívóznak és felmosnak, és sok munkát takarítanak meg számodra

A Dreame okos robotporszívók, amelyek a legfejlettebb és legmegbízhatóbb technológiákkal vannak felszerelve az automatizált háztartási takarításhoz, forradalmasítják a takarítást. A porszívózás mellett a legtöbb felületet tökéletesen fel is tudják törölni a beépített felmosónak köszönhetően. Tapasztald meg a kiterjedt automatizációt aprólékos takarítással párosulva, amely könnyedén új szintre emeli az életstílusodat.

Dreame akkus porszívók az egész háztartás igazán alapos tisztításához

Tartsd tisztán az egész otthonodat a Dreame akkumulátoros álló porszívókkal, amelyek képesek a kemény padlók erőteljes tisztítására vagy a száraz és nedves porszívózásra. Lehetővé teszik továbbá, hogy a motoregységet leválaszd az alapkialakításról, és különféle porszívófelszerelésekkel szereld fel, így könnyedén tisztíthatod a szőnyegeket, bútorokat és más különleges felületeket. A Dreame vezeték nélküli álló porszívók kivételesen csendes működése minden helyzetben alapos tisztítást biztosít anélkül, hogy zavarná a háziállatokat, a gyerekeket vagy más családtagokat.

Dreame akkus álló porszívók
Fény na vlasy Dreame

Könnyű hajápolás a technológiailag fejlett Dreame hajszárítókkal

A Dreame-nél az otthoni ápolás mellett a személyi ápolás megkönnyítésére is gondolunk. A nagy teljesítményű légáramlásnak, a fejlett negatív iontechnológiának, a kellemesen könnyű kialakításnak és a pontos hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a hajszárítás a Dreame hajszárítókkal gyors, egyszerű és kényelmes.

Paraméterek módosítása
26 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10