Oldal frissítése

Domena ECO Premium FLOR

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Domena ECO Premium FLOR

Tervezés gőzborotvával ECO Premium FLOR azonnali 5 bar lesz egy nagy segítője a háztartási, valamint professzionális használatra. Annak ellenére, hogy a nagy teljesítményű fogyaszt 20-szer kevesebb vizet, mint a normál tisztítási és szintén környezetbarát. A tisztítás nem lesz szüksége egy csepp bármilyen tisztító és fertőtlenítő eredmények mégis, zsírtalanító és tisztító lesz tökéletes.

legfontosabb jellemzői

  • Törhetetlen kivehető tartály látható vízszint, kapacitása 1,3 liter - lehet teljesíteni bármikor a tisztítás során
  • Nincs karbantartás köszönhetően az exkluzív rendszer CAPT
  • Automatikus leállítás - Automatikus kikapcsolás tétlenség esetén
  • 10 év garanciát vállal az elmeszesedett

kiemelkedő teljesítmény

Ez az egység gőzzel akár 140 g / perc. és egy gőz hőmérséklete 200 ° C természetesen elpusztítja a baktériumokat és atkák. Gőzárammai egyszerűen használja a fogantyút, hogy szabályozza és alkalmazkodni a különböző célokra három szakaszban. Együtt a gép egy csomó kiegészítők, így használhatja gőzborotvával a különböző házimunkát. Gőztisztító ECO FLOR Premium nem igényel különösebb karbantartást, köszönhetően az exkluzív szabadalmaztatott rendszer CAPT és azt megadták kizárólagos 10 év garancia ellen elmeszesedett.

opcionális tartozékok

A multi-Flor ECO Premium helyettesíti több eszköz egyszerre. Ez együtt jár a kiegészítők széles választékával, melyek révén tisztítás ablakok, padló, zuhanyzókban, konyhákban és a szőnyegek és még sok más. A készülék az egyik legerősebb és leggyorsabb tisztítószerek a piacon. Průtok páry je totiž připraven do dvou minut.
A gőzborotvával ECO FLOR prémium köszönhetően manőverezhetőség könnyen kezelhető. Kolečka na spodní části přístroje umožní snadné přesouvání přístroje po místnosti. Ha szüksége van poponést eszköz, mint például a lépcsők, akkor a lehajtható kapaszkodó tetején tisztítószert. A gép úgy tervezték, hogy berakodni a szükséges tartozékokat közvetlenül a felső és tartsa kéznél. 
tartozékok:

  • Téglalap és háromszög kefe, a hengerelt az ablak fúvóka koncentrált gőzsugár telepítési lehetőségek tisztító kefe, egy hét kefék, 2 x hosszabbító cső, összekötő térd dupla vastag, mikroszálas szövet, mikroszálas kendő a háromszög kefe és fedezze a padló tisztításához téglalap alakú padló kefe

Műszaki adatok:
Változtatható gőz:
140 g / perc.
3 gőzáram (40 - 100-140 g / perc.)
Azonnali nyomás:
5 bar
teljesítmény:
2200 W
előmelegítés:
2 perc
Gőz hőmérséklet:
200 ° C-on
tartomány:
7 m
súly:
6 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 1,3 l
Gőznyomás 5 bar
Gőzáram mértéke 140 g/perc
Kód:  DOM001a
Termékszám:  500350600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05