Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

DJI Spark - Mező Zöld

Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért
Alternatívák megjelenítése
Tartozékok a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark - Mező Zöld

Használja ki a lehetőségeket

Ismerje meg a DJI Spark mini drónt, amely rendelkezik minden DJI összes lényeges funkciójával, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot. Az intelligens repülés-irányítás, a kiterjedt gesztusvezérlés, a kéttengelyű stabilizációs rendszer és az ultramagas minőségű felvevőkamera valóra fogja váltani álmait.


Gyors felszállás

A FaceAware technológiának köszönhetően a DJI Spark az arc felismerése után azonnal a levegőbe emelkedik – egyenesen a tenyeréből. Másodpercek alatt eléri a megfelelő magasságot.

Gesztusvezérlés

Távvezérlés mobiltelefon vagy távirányító nélkül? A DJI Spark-nak ez sem okoz gondot, és remek légi feltételeket készíthet egyszerű kézmozdulatokkal.

Váljon rendezővé

Az intelligens repülési módok és az intuitív működésnek köszönhetően prezíc felvételeket készíthet – mindössze néhány érintéssel.

Vágás és megosztás

A DJI GO 4 mobil alkalmazás automatikus vágósablonokat és különböző szűrőket is tartalmaz. Egyszerűen és könnyen vághatja meg videóit, és oszthatja meg őket közvetlenül a közösségi oldalakon.


Intelligens repülési módok

Okos, megbízható és hihetetlenül intuitív


QuickShot – Csak érintse meg a videót

Nem kell profinak lennie – a DJI Spark elvégzi Ön helyett a munkát. A QuickShot rendszerrel csodálatos felvételeket készíthet mindenféle szakmai tapasztalat nélkül.

  • Rocket - felemelkedés lefele néző kamerával
  • Dronie - felemelkedés és süllyedés közben egy adott tárgyra fókuszál
  • Circle- körberepüli a kijelölt tárgyat
  • Helix - spirál alakban repül felfelé a kijelölt területen

  TapFly – felvétel egy ujjérintéssel

  Ebben a módban semmit sem kell tennie, csak elengednie a képzeletét. Ezután egyszerűen nyomja meg a telefonja kijelzőjét, majd a DJI Spark a képfelismerő technológiájával úgy repül, ahogy Ön szeretné. Repülés közben felismeri és kikerüli az akadályokat.

   • Coordinate - Érintse meg a kijelzőt, majd a drón állandó magasságon a célállomásra repül
   • Dierction - Gombnyomással az adott irányba vezérelhető

   ActiveTrack – Egyszerűbb követés

   Az ActiveTrack módban automatikusan ismer fel különböző méretű és sebességű tárgyakat vizuális adataik alapján. Sokkal megbízhatóbb monitorozás.

    • Trace - Elölről vagy hátulról követi a kiválasztott tárgyat
    • Profile - Egy szögből követi a tárgyat


     


    Gesztusok

    Kapja le a fontos pillanatokat gesztusokkal – egyszerű kézmozdulatokkal. Otthon is hagyhatja a távirányítót vagy a mobiltelefonját.

     • Selfie - Emelje fel a kezét, integessen vagy alkosson egy képkeretet az ujjaiból, és a DJI Spark már el is készíti a felvételt
     • PalmControl - Követi a kézmozgást, így lehetővé teszi, hogy a tenyeréről szálljon fel, és ott is landoljon

     Tökéletes minőségű kamera

     Lenyűgöző képek és hihetetlenül éles videók

     Stabilizált felvétel

     A kéttengelyű, mechanikus stabilizáció és az UltraSmooth technológia kiválóan csökkenti a felvételek vibrálását és torzítását. Ennek köszönhetően a képek stabilak és tökéletesen részletgazdagok.

     Erős lencsék

     Csináljon élethű, egyenletesen renderelt, élénk színű, minimális kromatikus eltérésű és torzítású képeket a világról! A kamera szélesvásznú f/2.6 lencséje megfelel egy 25 mm fókusztávolságú lencsének. Egy öt emberből álló csoport tökéletesen belefér a képbe.

     Nagy szenzor

     A DJI Spark kompakt kameráját 1 / 2.3 "CMOS szenzorral szerelték fel, amellyel 1080p, stabilizált videókat és 12MP állóképeket készíthet. A nagyobb szenzor nagyobb fényérzékenységet jelent. A drón rendelkezik az eddigi DJI felvételi módokkal, és két újjal is kiegészült: a Pano és a ShallowFocus funkcióval.

      

     Sebesség és pontos vezérlés

     Az aerodinamikus és könnyű szerkezetnek – mindössze 300 gramm – köszönhetően a DJI Spark minimális légellenállásba ütközik repülés közben. Az erős motor Sport módban akár 50 km / órás szélben is stabil repülést biztosít. Az intelligens repülési rendszernek köszönhetően pedig a drón irányítása könnyű és intuitív.

     Kiváló elérés

     Az innovatív HD WiFi technológiával 720p videóit egyszerűen és élőben tudja közvetíteni mobiltelefonja kijelzőjére akár 2 kilométeres hatósugárban.

      

     16 perc repülési idő

     Az intelligens DJI drónok akár 16 percet is el tudnak tölteni a levegőben (az időjárási körülmények függvényében). Így rengeteg ideje van arra, hogy izgalmas képeket és videókat készítsen.


     FlightAutonomy

     A rendszer képpozícionálási rendszerből (VPS), 3D érzékelésből, kétirányú GPS-ből, kimagaslóan precíz belső számítási egységekből és 24 erőteljes számítógép magból áll. Ennek köszönhetően a Spark akár 30 m magasságig képes VPS támogatással repülni, érzékeli az akár 5 méterrel előtte lévő akadályokat, és biztonságosan landol Ön előtt.

     Homecoming

     Alacsony töltöttségű akkumulátor, elveszetett jel vagy az RTH gomb megnyomása esetén a drón visszatér az előzőleg megadott ponthoz. A kamera felszálláskor képeket készít a környezetéről, amelyeket összevet a landolásnál készített képekkel, hogy biztonságosan érjen földet.

     Intelligens repülés

     A DJI GEO rendszere figyelmeztet, hogy merre nem biztonságos a DJI Sparkkal repülni, például repülőterek vagy stadionok közelében. Minden szükséges információt biztosít, amely a drón biztonságos és felelősségteljes működtetéséhez szükséges.

     Működés és védelem

     A DJI Spark nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátorokat használ, amelyek biztosítják a megfelelő működést. Az intelligens védelmi funkciók (összesen 12) segítik a  biztonságos repülést. Az akkumulátorok ezen felül még a hátralévő repülési időt is megbecsülik, hogy landolás után azonnal pontos információt adhassanak.
      


     A csomag tartalma

     • Spark drón
     • 3 pár propeller
     • Li-Pol akkumulátor
     • Töltő
     • Micro USB kábel
     • Szállítódoboz
      
     4,0
     4 felhasználó értékelte
     100+
     vásárló már megvásárolta
     80 %
     vásárló ajánlja

     Paraméterek

     Hang lokalizálva: UK

     Felszerelés

     Vezérlés Távirányítóval, Mobillal
     Üzemidő 16 perc
     Típus Quadcopter
     Max. videófelbontás Full HD (1920×1080)

     Tömeg

     Tömeg 300 g

     Haladóknak

     Funkció GPS, Összecsukható, Akadály észlelése, Képstabilizátor, Gesztusvezérlés
     Maximum sebesség 50 km/h
     Átviteli hatótávolság 2 km

     Memória

     Memóriakártya-nyílás Igen

     Tápellátás

     Elemek mellékelve Modellhez
     Modellben lévő elemek száma 1 db
     Távirányítóban lévő elemek száma 1 db
     Modellben lévő elemek típusa Li-Pol

     Méret

     Szélesség 143 mm
     Magasság 55 mm
     Mélység 143 mm

     Csomag tartalma

     Csomag tartalma Modell , Beépített kamera , Akkumulátor
     Kód:  CVI516p2
     Garancia: 24 hónap
     Termékszám:  DJIS0202
     Linkek: Gyártó honlapja:
     WEB15