Oldal frissítése

DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow + DJI Goggles

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow + DJI Goggles

Ragadd meg a lehetőséget!

Ismerkedj meg a DJI Spark miniatűr drónjával, amely a DJI minden lényeges tulajdonságával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy minden fontos pillanatot elkapj! Az intelligens repülésvezérlés - beleértve a gesztusvezérlést, a 2-tengelyes, stabilizált, mechanikus rögzítést is - és a rendkívüli felvételi képességekkel bíró kamera valóra váltja álmaidat.


Gyors felszállás

A FaceAware funkciónak köszönhetően a DJI Spark drón az arcod gesztusainak engedelmeskedve száll fel a tenyeredről. Ennek köszönhetően pár másodperc alatt emelkedik a levegőbe.

Gesztusok általi vezérlés

Mobiltelefon vagy vezérlő nélküli irányítás? Ez a DJI Spark drónnak nem okoz problémát. Készíts jó minőségű légi felvételeket egyszerű gesztusokkal!

Válj Te is rendezővé!

Az intelligens repülési mód és az intuitív irányítás lehetővé teszi, hogy csupán pár érintéssel precíz felvételeket hozz létre.

Szerkesztés és megosztás

A DJI GO 4 mobilalkalmazás automatikus szerkesztési sablonokat, valamint szűrők széles skáláját bocsátja a rendelkezésedre. Ennek segítségével könnyen és gyorsan szerkesztheted a videóidat, majd gond nélkül megoszthatod őket a közösségi oldalakon.


Intelligens repülési módok

Intelligens, megbízható és hihetetlenül intuitív


QuickShot- videófelvétel készítése egyetlen érintéssel

Nem szükséges profinak lenned, a DJI Spark mindent elintéz helyetted. A QuickShot üzemmódnak köszönhetően tapasztalat nélkül is gyönyörű felvételeket készíthetsz.

  • Rocket - emelkedés, a kamera lefelé mutat
  • Dronie - repülés hátra és felfelé, a kamera fókusza a tárgyra  rögzítve
  • Circle - a drón a tárgy körül kering
  • Helix - spirál alakban repül felfelé a tárgy körül

TapFly – felvételek csupán az ujjakkal

Ha ezt az üzemmódot választod, elég, ha a lelki szemeid előtt látod a készülendő felvételt. Ez után egyszerűen érintsd meg a telefonod képernyőjét, és a DJI Spark képfelismerő technológiájának köszönhetően a drón pontosan a választott irányba repül majd. Repülés közben a drón képes felismerni az akadályokat is.

  • Coordinate – érintsd meg a telefonod képernyőjét, és a drón az adott irányba repül, tartva a magasságát
  • Direction - érintsd meg telefonod képernyőjét, és a drón abba az irányba repül majd

ActiveTrack – könnyebb követés

Az ActiveTrack üzemmód automatikusan érzékeli a különböző formájú és méretű tárgyakat, amelyeket a sebességük és a méretük alapján követ. Így a követés sokkal megbízhatóbb lesz.

  • Trace - kövesd a tárgyat elölről vagy hátulról, illetve körözhetsz is a tárgy körül
  • Profile - ugyanabból a látószögből kövesd a tárgyat


 


Gesztusok

Ragadd meg a megismételhetetlen pillanatokat csupán gesztusok segítségével – kezeddel egyszerű parancsokat adhatsz a drónnak. A vezérlőt és a mobiltelefont akár otthon is hagyhatod.

  • Selfie - emeld fel a kezeidet, integess, vagy az ujjaidból formázz keretet, és a DJI Spark drón elkészíti a fényképet
  • PalmControl - a drón követi a kezed mozgását, ennek köszönhetően képes a tenyeredről is felszállni, és képes ugyanoda landolni is

Tapasztald meg a harmadik dimenziót a virtuális valóságban a DJI Goggles szemüveggel

A DJI Spark egy olyan intelligens kamerás drón, amely  lélegzetelállító képeket készít madártávlatból. A DJI azonban úgy döntött, hogy elfelejti a kétdimenziós világot, és a határait kiterjeszti a harmadik dimenzióval. Ezt a DJI Goggles virtuális valóság szemüvegével valósították meg, amely mindazt a látványt biztosítja számodra, ami megragadja a DJI Spark drón-kamera szemét, és ezáltal úgy érzed, mintha Te magad repülnél a levegőben a drón helyett.


 


Egyedülálló, Full HD kép nagy távolságokon keresztül

A DJI Spark kamerához való DJI Goggles szemüveg valós idejű videót biztosít számodra az OcuSync technológiával. Ennek köszönhetően a drón hatótávolságának legtávolabbi pontjáig elrepülhetsz vele anélkül, hogy egyetlen jó képet elmulasztanál. Full HD felbontású (1920x1080) kép látható a két képernyőn, 85 fokos látószögű üvegoptikával. Szabadulj meg a gravitáció hatásaitól, és szállj fel a levegőbe, ahol sok adrenalinnal telített szórakozást élvezhetsz!

Nagyteljesítményű kamera

Csodálatos fotók és hihetetlenül éles videók

Stabilizált videó

Az UltraSmooth kéttengelyes mechanikai felfüggesztéssel rendelkező technológiának köszönhetően jelentősen csökken a felvétel instabilitása és torzítása. Ennek köszönhetően az elkészült felvételek részletgazdagok és stabilak lesznek. 

Hatékony lencse

Egyenletesen elrendezett képekkel, élénk színekkel, valamint minimális kromatikus eltéréssel és torzítással rögzítheted a világ szépségeit. A kamera nagy látószögű,  f / 2.6 nyílású objektívvel rendelkezik, ami egyenértékű egy 25 mm-es fókusztávolsággal. Öt tag egy csoportban van összeállítva, amely ideálisan egy miniatűr keretben van elrendezve.

Nagy érzékelő

A kicsi és kompakt fényképezőgép, amely a DJ Spark készülékkel van felszerelve, 1 / 2,3 hüvelykes CMOS érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy 1080 pixeles, stabilizált videót és 12 MP –es állóképeket készíts. A nagyobb érzékelő nagyobb fényérzékenységet jelent. A drón átveszi az összes korábbi DJI felvételi módot, és két új módot is tartalmaz: a Pano-t és a ShallowFocus-t.

A vezérlés gyorsasága és pontossága

Az aerodinamikus és könnyű felépítésének köszönhetően, ami csupán 300 gramm, a DJI Spark a levegőben repülve minimális légellenállással találkozik. Sport üzemmódban az erőteljes rotorok stabil repülést biztosítanak még az 50km/h sebességű szélben is. Az intelligens irányításnak köszönhetően a drón vezérlése rendkívül szórakoztató és intuitív.

Nagy hatótávolság

A forradalmi HD WiFi technológia lehetővé teszi a 720p HD felbontású kép mobiltelefonon történő, valós idejű megjelenítését akár 2km-es távolságból is.

Repülj akár 16 percig

A drón összes intelligens funkciója hozzájárul ahhoz, hogy időjárástól függően akár 16 percig is a levegőben maradjon. Így biztosan marad időd a fényképek és videók elkészítésére.

FlightAutonomy

Ez a rendszer kép alapú helymeghatározó rendszerből (VPS), 3D-s észlelésből, kétsávos GPS-ből, nagy pontosságú belső mérési egységekből és 24 darab, nagy teljesítményre képes, processzort alkotó magból áll. Ennek köszönhetően a Spark drón 30 méter magasságig stabilan lebeghet, az 5m távolságból felismert akadályokat biztonságosan kikerülheti, majd földet érhet.

Hazatérés

Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, a jel erőssége gyenge, vagy ha megnyomod a visszatérés gombot (RTH), a drón visszarepül az előre meghatározott helyre. A kamera felszállás közben rögzíti és elemzi környezetét, majd visszatéréskor összehasonlítja a két felvételt, így lehetővé téve a biztonságos leszállást

Intelligens repülés

A DJI GEO rendszer folyamatosan tájékoztat arról, hogy a drón reptetése hol okozhat biztonsági akadályt (pl. repülőterek közelében). Ez biztosítja a drón felelősségteljes és szakszerű használatát.
 

Teljesítmény és védelem

A DJI Spark drón Li-Pol akkumulátort használ, ami nagy kapacitásának köszönhetően hosszútávon is biztosítja az optimális teljesítményhez szükséges energiát. Az 12 darab intelligens védelmi funkciónak köszönhetően a repülés biztonságos lesz. Sőt, az akkumulátor valós időben mutatja a töltöttségi szintjét, folyamatosan tájékoztatva Téged a becsült fennmaradó repülési időről, így biztosan tudni fogod, hogy mikor kell leszállni.
 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval, Mobillal
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Távirányítóban lévő elemek típusa Li-pol
Távirányítóban lévő elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 300 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  CVI516q40
Termékszám:  DJIS0200CG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20