Oldal frissítése

DJI Spark

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark

Használja ki a lehetőségeket

Ismerje meg a DJI Spark mini drónt, amely rendelkezik minden DJI összes lényeges funkciójával, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot. Az intelligens repülés-irányítás, a kiterjedt gesztusvezérlés, a kéttengelyű stabilizációs rendszer és az ultramagas minőségű felvevőkamera valóra fogja váltani álmait.

Gyors felszállás

A FaceAware technológiának köszönhetően a DJI Spark az arc felismerése után azonnal a levegőbe emelkedik – egyenesen a tenyeréből. Másodpercek alatt eléri a megfelelő magasságot.

Gesztusvezérlés

Távvezérlés mobiltelefon vagy távirányító nélkül? A DJI Spark-nak ez sem okoz gondot, és remek légi feltételeket készíthet egyszerű kézmozdulatokkal.

Váljon rendezővé

Az intelligens repülési módok és az intuitív működésnek köszönhetően prezíc felvételeket készíthet – mindössze néhány érintéssel.

Vágás és megosztás

A DJI GO 4 mobil alkalmazás automatikus vágósablonokat és különböző szűrőket is tartalmaz. Egyszerűen és könnyen vághatja meg videóit, és oszthatja meg őket közvetlenül a közösségi oldalakon.

Intelligens repülési módok

Okos, megbízható és hihetetlenül intuitív

QuickShot – Csak érintse meg a videót

Nem kell profinak lennie – a DJI Spark elvégzi Ön helyett a munkát. A QuickShot rendszerrel csodálatos felvételeket készíthet mindenféle szakmai tapasztalat nélkül.

Rocket – felemelkedés lefele néző kamerával

Dronie – felemelkedés és süllyedés közben egy adott tárgyra fókuszál

Circle – körberepüli a kijelölt tárgyat

Helix – spirál alakban repül felfelé a kijelölt területen

TapFly – felvétel egy ujjérintéssel

Ebben a módban semmit sem kell tennie, csak elengednie a képzeletét. Ezután egyszerűen nyomja meg a telefonja kijelzőjét, majd a DJI Spark a képfelismerő technológiájával úgy repül, ahogy Ön szeretné. Repülés közben felismeri és kikerüli az akadályokat.

Coordinate – Érintse meg a kijelzőt, majd a drón állandó magasságon a célállomásra repül

Direction – Gombnyomással irányítható

ActiveTrack – Egyszerűbb követés

Az ActiveTrack módban automatikusan ismer fel különböző méretű és sebességű tárgyakat vizuális adataik alapján. Sokkal megbízhatóbb monitorozás.

Trace – Elölről vagy hátulról követi a kiválasztott tárgyat.

Profile – Egy szögből követi a tárgyat

Gesztusok

Kapja le a fontos pillanatokat gesztusokkal – egyszerű kézmozdulatokkal. Otthon is hagyhatja a távirányítót vagy a mobiltelefonját.

Selfie – Emelje fel a kezét, integessen vagy alkosson egy képkeretet az ujjaiból, és a DJI Spark már el is készíti a felvételt

PalmControl - Követi a kézmozgást, így lehetővé teszi, hogy a tenyeréről szálljon fel és ott is landoljon

Tökéletes minőségű kamera

Lenyűgöző képek és hihetetlenül éles videók

Stabilizált felvétel

A kéttengelyű, mechanikus stabilizáció és az UltraSmooth technológia kiválóan csökkenti a felvételek vibrálását és torzítását. Ennek köszönhetően a képek stabilak és tökéletesen részletgazdagok.

Erős lencsék

Csináljon élethű, egyenletesen renderelt, élénk színű, minimális kromatikus eltérésű és torzítású képeket a világról! A kamera szélesvásznú f/2.6 lencséje megfelel egy 25 mm fókusztávolságú lencsének. Egy öt emberből álló csoport tökéletesen belefér a képbe.

Nagy szenzor

A DJI Spark kompakt kameráját 1 / 2.3 "CMOS szenzorral szerelték fel, amellyel 1080p, stabilizált videókat és 12MP állóképeket készíthet. A nagyobb szenzor nagyobb fényérzékenységet jelent. A drón rendelkezik az eddigi DJI felvételi módokkal, és két újjal is kiegészült: a Pano és a ShallowFocus funkcióval.


Sebesség és pontos vezérlés

Az aerodinamikus és könnyű szerkezetnek – mindössze 300 gramm – köszönhetően a DJI Spark minimális légellenállásba ütközik repülés közben. Az erős motor Sport módban akár 50 km / órás szélben is stabil repülést biztosít. Az intelligens repülési rendszernek köszönhetően pedig a drón irányítása könnyű és intuitív.

Kiváló elérés

Az innovatív HD WiFi technológiával 720p videóit egyszerűen és élőben tudja közvetíteni mobiltelefonja kijelzőjére akár 2 kilométeres hatósugárban.


16 perc repülési idő

Az intelligens DJI drónok akár 16 percet is el tudnak tölteni a levegőben (az időjárási körülmények függvényében). Így rengeteg ideje van arra, hogy izgalmas képeket és videókat készítsen.

FlightAutonomy

A rendszer képpozícionálási rendszerből (VPS), 3D érzékelésből, kétirányú GPS-ből, kimagaslóan precíz belső számítási egységekből és 24 erőteljes számítógép magból áll. Ennek köszönhetően a Spark akár 30 m magasságig képes VPS támogatással repülni, érzékeli az akár 5 méterrel előtte lévő akadályokat, és biztonságosan landol Ön előtt.

 

Hazatérés

Alacsony töltöttségű akkumulátor, elveszetett jel vagy az RTH gomb megnyomása esetén a drón visszatér az előzőleg megadott ponthoz. A kamera felszálláskor képeket készít a környezetéről, amelyeket összevet a landolásnál készített képekkel, hogy biztonságosan érjen földet.

 

Intelligens repülés

A DJI GEO rendszere figyelmeztet, hogy merre nem biztonságos a DJI Sparkkal repülni, például repülőterek vagy stadionok közelében. Minden szükséges információt biztosít, amely a drón biztonságos és felelősségteljes működtetéséhez szükséges.

Működés és védelem

A DJI Spark nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátorokat használ, amelyek biztosítják a megfelelő működést. Az intelligens védelmi funkciók (összesen 12) segítik a  biztonságos repülést. Az akkumulátorok ezen felül még a hátralévő repülési időt is megbecsülik, hogy landolás után azonnal pontos információt adhassanak.
 

A csomag tartalma

  • Spark drón
  • 3 pár propeller
  • Li-Pol akkumulátor
  • Töltő
  • Micro USB kábel
  • Szállítódoboz

 

 

 

Hlídací pes

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Memória

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 300 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  CVI516p
Termékszám:  DJIS0200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20