Oldal frissítése

DJI RC Motion 3

40 490 Ft

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlő fantasztikusan dinamikus drónrepülési manővereket tesz lehetővé. Használhatod önmagában vagy a DJI Goggles 3-mal kombinálva. A DJI Avata 2 drón irányítása és a DJI Goggles 3 használata során a drón mozgása reagál a csuklód mozdulataira, így a vezérlő segítségével pontosan irányíthatod a mozgását. A DJI Goggles 3-mal az RC segítségével vezérelheted az AR kurzort és navigálhatsz a szemüveg képernyőjén megjelenő menüben. Élvezni fogja a funkciók intuitív engedélyezését, a kamera beállításainak módosítását és az átviteli specifikációk megváltoztatását. A DJI RC Motion 3 vezérlő aerodinamikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít. A funkcionális gombok természetes elrendezése lehetővé teszi, hogy felszállásokat, megállásokat, üzemmódváltásokat és hatékony akrobatikus manővereket hajts végre az ujjaddal .

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlő legfontosabb jellemzői

  • A DJI Air 3 és DJI Mini 4 Pro drónokkal kompatibilis vezérlő
  • Nagyszerű dinamikus repülési manővereket tesz lehetővé a drónnal
  • Használható külön-külön vagy a DJI Goggles 3-mal kombinálva
  • A DJI Avata 2 drón vezérlése és a DJI Goggles 3 használatakor a drón mozgása reagál a csukló mozgására
  • A DJI RC Motion 3 kontroller aerodinamikus kialakításával tűnik ki, amely kényelmes tartást biztosít
  • A funkciógombok természetes elrendezése lehetővé teszi, hogy felszállásokat, megállásokat, üzemmódváltásokat és hatékony akrobatikus manővereket hajts végre egyetlen ujjnyomással.
  • A DJI RC Motion 3 vezérlő tartalmaz egy gombot a vészfékezéshez és a lebegéshez, a drón helyzetének szabályozásához, a repülési mód váltásához, gázpedált, FN választót a beállításokhoz, valamint egy zár vagy felvétel gombot is
  • Normál üzemmódban a joystickkal manipulálva a drón emelkedését, süllyedését vagy vízszintes repülési mozgását balra vagy jobbra irányíthatjuk
  • A DJI RC Motion 3 vezérlő 2 sávos rendszert kínál a pontosabb vezérlés érdekében
  • A gázpedál ravaszának megnyomása rögzíti a drón helyzetét, míg a teljes lenyomás feloldja a helyzetrögzítést és felgyorsítja a drón előrerepülését
  • A DJI RC Motion 3 biztonságos drónvezérlést kínál

A DJI RC Motion 3 segítségével vezérelheted a drón emelkedését, süllyedését és vízszintes mozgását

A DJI RC Motion 3 vezérlő tartalmaz egy gombot a vészfékezéshez és a lebegéshez, a drón helyzetének szabályozásához, a repülési mód váltásához, gázpedált, FN választót a beállításokhoz, valamint egy zár vagy felvétel gombot. Normál üzemmódban a joystickkal manipulálhatod a drón emelkedését, süllyedését vagy vízszintes repülési mozgását balra vagy jobbra. A joystick gyorsító segítségével a drón megfordítható .

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlővel pontosan irányíthatod a drónt

A DJI RC Motion 3 vezérlő 2 sávos rendszert kínál a pontosabb irányítás érdekében. A gázkioldó megnyomása rögzíti a drón helyzetét, míg egy teljes nyomás kioldja a helyzetzárat, és előregyorsítja a drónt. A gázkar funkciónak van egy hátrameneti funkciója is. Ha visszanyomod, miközben a drón lebeg, akkor visszafelé fog repülni.

DJI RC Motion 3
DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 magával ragadó repülési élményt nyújt

A DJI RC Motion 3 biztosítja a drón biztonságos irányítását. A rögzítő gomb megnyomásakor a fékezés és a lebegés aktiválódik, így még a kihívást jelentő és sürgős helyzeteket is kezelni tudja. Az üzemmód gomb rövid megnyomása gyorsan vált a normál és a sport üzemmód között, a hosszú megnyomás az intelligens hazatérési pontot váltja ki. A DJI RC Motion 3 kontroller kompatibilis a DJI Air 3 és DJI Mini 4 Pro drónokkal . A DJI Goggles 3-mal kombinálva intuitív mozgásvezérlést szabadíthatsz fel a magával ragadó repülési élményért.

Kód:  DJI2411
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CP.RC.00000023.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05