Oldal frissítése

DJI Phantom IOSD Mini On Screen Display

5 2 értékelés

DJI Phantom IOSD Mini On Screen Display

Az elektronikus egységet úgy tervezték, hogy DJI robotpilóta és az a célja egységek Woo Kong-M vagy M-Naza Naza-M V2. Használt videókat és iOSD információkat valós időben, így folyamatosan követni, hogyan quadcopter're csinál. iOSD megjeleníti az akkumulátor élettartamát, repülési sebesség, magasság és távolság a főegység vagy a helyzet a repülés. Azt is tájékoztatást nyújt, hogy hány műholdat csatlakozik az egységhez. Ez az adat jelenik meg a videó fölött, és ezért mindig látható. 

A paraméterek beállítása az egység iOSD Mini firmware-frissítést kell elvégezni kezelőszoftverrel csatlakoztatja a készüléket a számítógéphez USB-kábel segítségével. Tápegység iOSD Mini (6) megoldott fedélzeti elektronika (egység PMU V2).


További információk:

Megnevezés:
Mert Quadcopter DJI Phantom
A vezérlőegység Woo Kong-M, Naza-M, Naza-M V2

Jellemzők:
Frissíthető szoftver: ingyenes
Felhasználóbarát szoftver

Kód:  CVI530k
Termékszám:  DJI01160
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05