Oldal frissítése

DJI Osmo fogantyú

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Osmo fogantyú

Ez a fogantyú kompatibilis az X3 Osmo kamerával, stabilizáló gimballal és az Inspire Zenmuse X3 kamerával. Együtt hatékony, hihetetlenül egyszerűen használható, kompakt rendszert hoznak létre, amely lehetővé teszi, hogy kiváló, stabil videókat és mindig éles felvételeket készíts. Fejlett stabilizációs rendszert, számos fényképészeti funkciót és intuitív vezérlést biztosít. A könnyen hozzáférhető kioldóval és vezérlőgombokkal egykézzel kezelheted a kamera összes fontos funkcióját. Ezen kívül a fogantyú beépített mikrofonnal is rendelkezik, és kompatibilis számos tartozékkal, például hosszabbító-karral, okostelefon-tartóval vagy fotóállvánnyal. Így az egész rendszert bármilyen szituációban használhatod, amit csak el tudsz képzelni, és a legkalandosabb tevékenységeidet is maximális minőségben tudod felvenni.  

Fő előnyei

  • Kompatibilis az X3 Osmo kamerával és az Inspire Zenmuse X3 kamerával
  • A fényképezőgéphez csatlakoztatva kompakt rendszert hoz létre a rendkívül stabil videók felvételéhez és éles képek készítéséhez
  • Egyszerű, intuitív vezérlés, egy kézzel kezelhető
  • Fejlett stabilizációs rendszer
  • Beépített mikrofon
  • Csatlakozik más tartozékokkal

További specifikációk

Méretek (mm):
61,8 × 48,2 × 161,5

Tömeg az akkumulátorral együtt (g):
201 g

Kód:  CVI549m
Termékszám:  DJI0650-18
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05