Oldal frissítése

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

4,4 21 értékelés
121 990 Ft

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Kültéri kamera minden kalandor számára, egyszerű vízszintes és függőleges felszereléssel

Menj, és rögzítsd összes élményedet az Osmo Action 3 akciókamerával! Gyorskioldó kialakítású, valamint vízszintes és függőleges rögzítési lehetőséget kínál. A kamera két színes képernyővel rendelkezik az elülső és a hátsó oldalon. Használd őket a paraméterbeállítások és a lejátszás egyszerű módosítására. A gyártó sokat dolgozott a kamera tartósságán és strapabíróságán, így félelem nélkül mehetsz vele búvárkodni vagy hegycsúcsokat meghódítani. Az Osmo Action 3 előnye a gyorstöltés támogatása, amellyel a kamerát mindössze 18 perc alatt 80%-ra töltheted fel. 

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


4K/120 fps és szuper széles látómező

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


HorizonSteady képstabilizátor

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nagyfokú ellenállás és fagyvédelem

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Vízszintes/függőleges felszerelési lehetőség

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Vízálló 16 méterig

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Kettős érintőképernyők

4K felbontás és 155°-os szuper-széles látómező

Rögzítsd különféle kalandjaid lélegzetelállító élményeit akár 4K felbontásban, 120 képkocka/másodperc sebességgel az Osmo Action 3 akciókamerával4. A felvételek dinamikusak lesznek, tele lesznek finom részletekkel. Szeretnél széles felvételeket készíteni a környezetről? A 155°-os szuperszéles látómezőnek köszönhetően ez immár nem jelent problémát.

Az 1/1,7 hüvelykes kameraérzékelő élethű színeket biztosít

Az optimális képminőséget és színhűséget a színhőmérséklet-érzékelő biztosítja, amely intelligensen állítja be a fehéregyensúlyt és az AE-t. Az érzékelő nehéz megvilágítású környezetben is megbirkózik (pl. amikor mélyen a víz alá merülsz). Az Osmo Action 3 támogatja a HDR videókat, amely megkönnyíti a legapróbb részletek és a fény-árnyék átmenetek megörökítését is. Még 4K HDR felvételek készítésekor is aktiválhatod a stabilizálási módokat a stabil videók biztosítása érdekében. 

Akciókamera gyorskioldó kialakítással

A továbbfejlesztett gyorskioldó kialakítás lehetővé teszi az Osmo Action 3 akciókamera gyors rögzítését, így azonnal akcióba lendülhetsz. Ezenkívül az innovatív kialakítás növeli az ütésállóságot5 a mágneses erő és egy további pozicionáló kapocs kombinációjának köszönhetően. A védőkeret lehetővé teszi, hogy az Osmo Action 3 vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető legyen. Másodpercek alatt válthatsz a nézetek között - csak húzd ki, fordítsd el és csatlakoztasd vissza a kamerát. 

A nagy teherbírású akkumulátor nem hagy cserben

A téli sportok rajongói örülhetnek, mivel az Osmo Action 3 akkumulátora ellenáll a fagyos hőmérsékletnek egészen -20°C-ig (-4°F). Ezenkívül elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy 150 percig folyamatosan rögzítsen nulla fok alatt is6. Nulla fok feletti hőmérsékleten történő felvételek esetén az akkumulátor élettartama még jobb lesz. Az Osmo Action 3 nagyszerű előnye a gyorstöltési technológia támogatása.A fényképezőgép mindössze 18 perc alatt 80 %-ra8 tölthető fel,amely körülbelül két órányi forgatáshoz elegendő energia8.


Stabilizáló rendszer RockSteady 3.0 algoritmussal

Nem számít, hogy mit csinálsz épp. Az Osmo Action 3 a RockSteady 3.0 stabilizációs algoritmus következő generációjával rendelkezik, amelyet 4K felbontású felvételek készítésekor is használhatsz. A HorizonSteady segítségével a kamera rázkódása minden irányban hatékonyan kiküszöbölhető. A kép még erős rázkódás és teljes 360°-os forgás esetén is stabil marad. Ugyanakkor a HorizonBalancing segítségével ±45°-os dőlésszöget lehet korrigálni, és támogatja a stabil 4K videók rögzítését 60 képkocka/másodperc sebességgel.


Az Osmo Action 3 tartósságával emelkedik ki

Jó hír a búvároknak: az Osmo Action 3 akciókamera 16 m3 (52 láb) mélységig vízálló, így a víz alatti kalandjaid másokkal is megoszthatod. Ezenkívül az elülső és a hátsó képernyő, valamint a védőburkolat rendkívül tartós Gorilla Glass üvegből készült, amely ellenállóvá teszi az akciókamerát az akár 1,5 méteres magasságból történő leejtésekkel szemben5. A képernyőt és a védőburkolatot egyaránt borító hidrofób bevonat gyorsan taszítja a vizet, hogy a képminőség ne sérüljön. 


Osmo Action 3 kényelmes vezérléssel

Az Action 3 elülső érintőképernyője ideális a vlogoláshoz és a szelfikészítéshez, valamint támogatja az általánosan használt érintésvezérlési funkciókat is. Amint vízszintes és függőleges tájolás között váltasz, az Osmo Action 3 felhasználói felülete automatikusan alkalmazkodik hozzá. Az érintőképernyők pedig elég érzékenyek ahhoz, hogy nedves kézzel is kezelhetők legyenek. 


Vezéreld a kamerát hangoddal

Ha minden kezed foglalt, és nem tudod kézzel irányítani az Osmo Action 3-at, használd a hangod. A kamera magas felismerési aránnyal fogadja a parancsokat. 


Az akciókamera hangfelvételt készít és támogatja a külső mikrofon csatlakoztatását

Az Osmo Action 3 alján egy rejtett mikrofon található, amely képes elnyomni a szélzajt a még jobb hangfelvétel érdekében. Külső mikrofonok is csatlakoztathatók az akciókamerához (egy univerzális 3,5 mm-es C típusú kábel segítségével), pl. DJI Mic, amely tovább javítja a felvenni kívánt beszéd illetve a hangok minőségét. Az Osmo Action 3 webkameraként is használható, hogy dinamikusabb kommunikációt tegyen lehetővé a megbeszéléseken, tanfolyamokon vagy a barátokkal való csevegés során. Könnyen és gyorsan válthatsz a különböző perspektívák között, és élvezheted a sztereó hangzás előnyeit a tisztább beszélgetések eléréseérdekében. 


Az Osmo akciókamera élő közvetítésre is használható

Csatlakozz egy Wi-Fi hálózathoz, és streameld az Osmo Action 3 által rögzített élő akciót. Telepítsd a DJI Outside alkalmazást, hogy akciókamerádban rejlő összes lehetőséget kiaknázhasd. Az alkalmazás felhőalapú számítástechnikát és AI (mesterséges intelligencia) algoritmusokat használ a szelfibot eltávolításához, így profiként készíthetsz lenyűgöző és lélegzetelállító felvételeket. 


Egyszerű videószerkesztés a LightCutban

Csatlakoztasd a kamerát készülékedhez a LightCut alkalmazással, szinkronizáld a videókat, és kezdd el a videók és klipek sokféle módon történő szerkesztését. A LightCut alkalmazást az Osmo ACtion 3 akciókamerával történő használatra optimalizálták. Például automatikusan kiválasztja a klipeket, és exkluzív sablonokat rendel hozzájuk, hogy a videók megoszthatók legyenek. Természetesen manuálisan is hozzárendelhetsz sablonokat a videókhoz, és széles választékot élvezhetsz. Szórakoztató, gyors sablonok állnak majd rendelkezésedre, amelyeket például snowboardozáshoz, kerékpározáshoz vagy búvárkodáshoz használhatsz. 


A DJI Action 3 Standard Combo akciókamera csomag tartalma

1. A termék első használatakor a DJI Mimo alkalmazás aktiválása szükséges.
2. Függőleges felvételek készítéséhez vízszintes-függőleges védőkeret szükséges.
3. Használat előtt zárd be az akkumulátor- és a portfedelet, és szorítsd meg az objektív fedelét. A vízálló ház hosszútávú víz alatti vagy nagy víznyomású környezetben történő felvételkészítéshez ajánlott. Az Osmo Action 3 és vízálló tokja IP68-as minősítésű.Ne használd a fényképezőgépet forró forrásokban, és ne tedd ki marófolyadékoknak.
4. A magas, 120 képkocka/másodperc képkockasebesség az 1080p, 2,7K 16:9 és 4K 16:9 videós specifikációkra vonatkozik.
5. A sérülés veszélyének elkerülése érdekében ne dobáld, ne ütögesd vagy nyomogasd a terméket.
6. -20° C-os (-4° F) laboratóriumi környezetben teszteltük 1080p/30fps videó rögzítése közben 
az EIS és aképernyők kikapcsolt állapotában, és csak referenciaként értelmezhető.
7. Laboratóriumi környezetben, 25 °C-on (77 °F) teszteltük 1080p/30fps videó rögzítése közben, kikapcsolt EIS és kikapcsolt képernyők mellett, és csak referenciaként értelmezhető.
8. -20° C-os (-4° F) laboratóriumi környezetben teszteltük egy 30W-os DJI USB-C töltővel 
a fotó/videófelvétel funkció kikapcsolt állapotábanés a képernyőkkikapcsolt állapotában. Kizárólag tájékoztatásra szolgál.
9. Az elülső képernyő, a hátsó képernyő és a lencsevédő víztaszító képességét az AF-bevonat biztosítja, amelyet karcolások érhetnek.
10. Ez a funkció optimálisan működik csendes környezetben, valamint világos és pontos kiejtés esetén.
11. FCC-kompatibilis, és szabadtéri, nyílt környezetben, interferencia nélkül tesztelték.
12. Az InvisiStickcsak síelésre alkalmas. Az eredmények más forgatókönyvek esetén eltérőek lehetnek.
13. Egyes tartozékok külön megvásárolhatók.
14. A tartozék ideális hőmérsékleti tartománya -10° és 40°C (14° és 104° F) között van. Ne rögzítsd íveltfelületekre, és győződj meg róla, hogy a rögzítési felület tiszta. A felvitel után ajánlott 10 másodpercig nyomni a hosszabbítót, és használat előtt 30 percig hagyni hatni.
15.Ez a termék csak sima, sík, nem porózus felületre szerelhető, és csak ütésmentes tevékenységekre alkalmas. Ha az autó, motorkerékpár vagy más jármű karosszériájának külső részére rögzíted, csak egyenes úton és 80 km/h (50 mph) alatti sebességgel használd. A balesetek és az elvesztés megelőzése érdekében ajánlott biztonsági hevederrel is használni.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria

Érzékelő mérete 1/1.7"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 12 Mpx
Optikai zoom 4 ×
Kijelző mérete 1,4 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor
Jellemzők Vízálló

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, micro SD
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264, MP4, H.265
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Li-Po
Tápellátás típusa USB-C
Akkumulátor üzemideje 2,67 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 145 g
Szélesség 4,4 cm
Magasság 3,18 cm
Mélység 7 cm
Kód:  CVIdji2207HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CP.OS.00000220.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05