Oldal frissítése

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

4,9 29 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
459 000 Ft

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) - nagy teljesítményű és kompakt drón továbbfejlesztett funkciókkal

Szerezd be a kompakt és nagy teljesítményű Mini 4 Pro drónt a neves gyártótól, a DJI-től, és szállj fel az égre, hogy igazán lélegzetelállító felvételeket készíts. Az 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelő 4K/60fps sebességű videofelvételt és a részletes fényképek készítését is lehetővé teszi. A 3 tengelyes innovatív kardán biztosítja a videók és képek stabilitását. Ezt most úgy alakítottuk át, hogy könnyen és gyorsan válthass a vízszintes vagy függőleges felvételek között. A forradalmi ActiveTrack 360° funkció gondoskodik a kiválasztott objektum követésének új módjairól. A DJI Mini 4 Pro esetében nemcsak a kiváló minőségű kivitelezést fogod értékelni, hanem azt is, hogy valóban egy mini drónról van szó. Ez a praktikus gép körülbelül 249 grammot nyom, és pont elfér a tenyeredben vagy a zsebedben. Vidd el a drónodat magaddal az útra, és örökíts meg mindent, ami körülötted történik - az egyedi helyzeteket, a fantasztikus kilátást és még sok mást! A DJI Mini 4 Pro kompakt drón használata során a képzeletnek nincsenek határai. A DJI Mini 4 Pro akkumulátorának élettartama akár 34 perc is lehet, köszönhetően az intelligens repülési akkumulátornak. A drón és a DJI RC 2 távirányító mellett a kibővített tartozékok közé tartozik 3 intelligens repülési akkumulátor a drónhoz, Type-C to Type-C PD-kábel, töltőkábel, csavarhúzó, pótalkatrészek, védőburkolat, USB-C kábel, DJI Mini Shoulder Bag és DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Series Two-Way Charging Hub.

DJI Mini 4 Pro drón

Tömeg 249 g alatt [1]

DJI Mini 4 Pro drón

4K/60fps HDR True Vertical Shooting

DJI Mini 4 Pro drón

Akadályérzékelés minden irányban

DJI Mini 4 Pro drón

Meghosszabbított akkumulátor-élettartam [2]

DJI Mini 4 Pro drón

FHD videoátvitel 20 km-es távolságon keresztül [3]

DJI Mini 4 Pro drón

ActiveTrack 360°

A DJI Mini 4 Pro drón felvételeinek minőségétől a lélegzeted is eláll

A DJI Mini 4 Pro drónnal éjjel-nappal szabadjára engedheted a kreativitásodat. Az 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelőnek és a kettős natív ISO-értéknek köszönhetően a készülék a fényviszonyok széles skáláján képes működni. Ez az érzékelő támogatja a HDR felvételek közvetlen kimenetét is. 5.A légi fényképezés legmagasabb színvonalát a nagyobb, 2,4μm-es pixelek és az f/1,7-es rekeszérték biztosítja. A DJI Mini 4 Pro drónnal 4K/60 fps HDR videókat (4K/60fps) és fotókat (48Mpx RAW) készíthetsz. 6) valósul meg. A beépített kamera támogatja a 10 bites D-Log M színmódot és a 10 bites HLG üzemmódot. Élvezd a maximális vizuális hatást a 4K/60 fps HDR és 4K/100 fps videókkal! Még 4K felbontásban is látványos lassított felvételeket rögzíthetsz 100 fps sebességgel. A DJI Mini 4 Pro drón a zajcsökkentő algoritmusának köszönhetően kiváló minőségű éjszakai felvételeket készít. Számos felvételi lehetőség közül választhatsz:

  • True Vertical Shooting -lehetővé teszi a közösségi hálózatokhoz és okostelefonos lejátszáshoz optimalizált függőleges felvételt
  • Nagy dőlésszög -élvezd a zökkenőmentes kameramozgást maximálisan 60°-os dőlésszöggel
  • Digitális zoom - fényképek akár 2×-es zoommal, videók pedig akár 4×-es zoommal készíthetők

Továbbfejlesztett funkciók a jobb és biztonságosabb repülés érdekében

Akár 34 perc a levegőben sem jelent problémát a drón számára, mivel a gyártó intelligens repülési akkumulátorral szerelte fel. A Mini 4 Pro drón rendelkezik Waypoint funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy előre megtervezze a repülési útvonalakat és a képeket. Ez lehetővé teszi, hogy nehéz kameramozgásokat hajtson végre lélegzetelállító felvételek készítéséhez. A létrehozott repülési útvonalakat elmentheted, így később teljes pontossággal megismételheted ugyanazokat a manővereket. Ezt a funkciót például akkor használhatod, ha a DJI Mini 4 Pro drón segítségével time-lapse felvételeket szeretnél készíteni átmenetekkel, például nappalról éjszakára vagy évszakról évszakra. A DJI Mini 4 Pro az új O4 videó átviteli rendszerrel van felszerelve, amely jobb és stabilabb átviteli teljesítményt biztosít a modellnek. A maximális hatótávolság akár 20 km is lehet, miközben megnövelt stabilitást biztosít. Az élő közvetítés maximális 1080p/60 fps minőségben érhető el, így zökkenőmentes élményt nyújt a DJI drón repülésének megtekintéséhez. A repülés még könnyebb és kényelmesebb lesz a számodra a négy széles látószögű kameraérzékelőnek és az alsó kamerarendszer kettős érzékelőjének köszönhetően. Ezek az akadályok minden szögből történő észlelésére szolgálnak. A DJI Mini 4 Pro drón fejlett APAS rendszerrel rendelkezik, amely gondoskodik az automatikus fékezésről vagy akadályelkerülésről.

DJI RC 2 vezérlő

A DJI Mini 4 Pro drón vezérlése gyerekjáték lesz az RC 2 távirányítóval. A készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt kínál, amelynek maximális fényereje 700 nit. Az új O4 videoátviteli rendszer még nagyobb hatótávolságot biztosít. A DJI RC 2 fejlett antennarendszerrel rendelkezik, amely két adóból és négy vevőből áll.

A DJI Mini 4 Pro drón számos intelligens funkciót kínál

Az új ActiveTrack 360° funkcióval mindig fókuszban tarthatod a témát. Az akadályérzékeléssel minden irányban kombinálva lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor jól átgondolt felvételeket készíts. A QuickShots funkcióval a DJI Mini 4 Pro drón példátlanul kreatív kameramozgások létrehozására képes, amelyek magukban foglalják a Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomeran és Asteroid mozgásokat is. A drón mindkét kamerán keresztül támogatja a 2,7K felbontású függőleges felvételeket, így azok nagy dinamikatartományban készülnek. A DJI Mini 4 Pro drón közvetlenül az okostelefonodra optimalizált függőleges klipek készítésére képes. Így alkotásaidat azonnal megoszthatod a közösségi médiában, további szerkesztés nélkül. A MasterShots funkcióval a drón automatikusan képes kameramozgásokat végrehajtani, klipeket felvenni és azokat zenével, effektekkel és szerkesztéssel feljavítani. A DJI Mini 4 Pro drón fejlett zajcsökkentő algoritmust használ, ezáltal képes kezelni a gyenge fényviszonyok vagy az éjszakai felvételeket.

LightCut társalkalmazás

Csatlakozz a DJI Mini 4 Pro drónhoz vezeték nélkül az okostelefonodon található LightCut alkalmazással, és élvezd az új kreatív lehetőségeket. A One-Tap Edit funkcióval például nem kell az összes felvételt letöltened a folyamat során, így helyet takaríthatsz meg okostelefonod tárhelyén. A One-Tap Edit Tilt-Shift effekt segítségével az alkalmazás intelligensen kiválasztja a klipeket a kompozíció és a repülési útvonal alapján, majd automatikusan hozzárendel egy megfelelő sablont és hanghatásokat. Ennek hála gyorsan és egyszerűen készíthetsz lenyűgöző videókat.

A DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) drón csomag tartalma

  • DJI Mini 4 Pro
  • DJI RC 2
  • 3× DJI Mini 4 Pro Intelligent Flight Battery
  • DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Pro Propellers (3× pár, 18 csavarral együtt)
  • Csavarhúzó
  • DJI Mini 4 Pro Gimbal Protector
  • DJI Mini 4 Pro Propeller Holder
  • Dokumentumok (gyors útmutató és biztonsági utasítások)
  • Type-C to Type-C PD-kábel
  • USB-C kábel
  • DJI Mini Shoulder Bag
  • DJI Mini 4 Pro/Mini 3 Series Two-Way Charging Hub

A DJI drónok összehasonlítása

DJI Mini 4 Pro

  • Tömeg 249 g alatt
  • 1/1,3 hüvelykes CMOS nagy látószögű kamera, True Vertical Shooting
  • 4K/60fps HDR, Slow Motion: 4K/100fps, Night Shots Video
  • 10-bit D-Log M, HLG
  • Fejlett RTH, Waypoint Flight, Cruise Control
  • DJI O4: akár 20 km, 1080p/60fps élőben

DJI Mini 3 Pro

  • Tömeg 249 g alatt
  • 1/1,3 hüvelykes CMOS nagy látószögű kamera, True Vertical Shooting
  • 4K/60fps, 4K/30fps HDR, Slow Motion: 1080p/120fps
  • D-Cinelike
  • Akadályérzékelés elöl/hátul/alul, APAS 4.0, Intelligens RTH
  • DJI O3: akár 12 km, 1080p/30fps élőben

DJI Mini 3

  • Tömeg 249 g alatt
  • 1/1,3 hüvelykes CMOS nagy látószögű kamera, True Vertical Shooting
  • 4K/30fps HDR
  • Lefelé irányuló akadályérzékelés, intelligens RTH
  • DJI O2: akár 10 km, 720p/30fps élőben

DJI Air 3

  • 720 g
  • 1/1,3 hüvelykes CMOS nagy látószögű kamera és 1/1,3 hüvelykes CMOS középső teleobjektív kamera
  • 4K/60fps HDR, Slow Motion: 4K/100fps, Night Shots Video
  • 10-bit D-Log M, HLG
  • Akadályérzékelés minden irányban, APAS 5.0, továbbfejlesztett RTH, Waypoint Flight, Cruise Control
  • DJI O4: akár 20 km, 1080p/60fps élőben

* Minden adatot a DJI Mini 4 Pro sorozatgyártású modelljével teszteltünk ellenőrzött környezetben. A tényleges tapasztalatok a környezettől, a használattól és a firmware verziójától függően változhatnak.
**Az ezen az oldalon található összes videó és kép a vonatkozó helyi törvények és előírások szigorú betartásával készült. A példák csak referenciaként szolgálnak. Mindig tartsd be a helyi törvényeket és előírásokat, és repülés előtt győződj meg arról, hogy a drón rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal.
A termék tényleges tömege az anyagtételek közötti különbségek
és külső tényezők miatt eltérhet. Egyes országokban és régiókban regisztráció nem szükséges. Az Intelligent Flight Battery Plus akkumulátorral a drón tömege több mint 249 g. Használat előtt mindig ellenőrizs a helyi törvényeket és előírásokat.
Állandó, 21,6 km/h sebességnél mérve szélcsendben. A DJI Mini 4 Pro az Intelligent Flight Battery akkumulátorral a drón akár 34 percig is repülhet. Az Intelligent Flight Battery Plus 45 percre növeli a repülési időt, de Európában nem forgalmazzák. Ne használd az Intelligent Flight Battery Plus akkumulátort Európában. Repülés előtt mindig ellenőrizd és szigorúan tartsd be a helyi törvényeket és előírásokat.
Kültéri, nyílt, interferenciamentes, FCC-konform környezetben mérve. A fenti ábrák az egyirányú, nem oda-vissza járatok legtávolabbi kommunikációs hatótávolságát mutatják. A repülés során mindig figyeld az RTH emlékeztetőket a DJI Fly alkalmazásban.
2023 szeptemberétől.
A QBC (Quad Bayer Coding) technikával érhető el, amely négy pixelt egyesít egybe. Nem támogatott 48MP-es fényképek készítésekor.
Csak 12MP-es fényképek készítésekor támogatott. Nem támogatott 48MP-es fényképek készítésekor.
7. A készletek nem tartalmazzák, külön megvásárolható.


Paraméterek

Típus

Konstrukció Összecsukható
Használat Gyerekeknek, Professzionális

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Max. magasság 500 m
Maximális tengerszint feletti magasság 4 000 m
Maximális sebesség 58 km/h
Működési idő 34 perc
Átviteli hatótávolság 20 000 m
Átvitel hatótávolsága (CE) 10 000 m
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, AutoStart, Objektumkövetés
Maximum szélerősség 10,7 m/s
Maximális üzemi hőmérséklet 40 °C
Minimális üzemi hőmérséklet -10 °C

Kamera

Max. videófelbontás 3840 × 2160
Videoformátumok MP4, H.264, H.265
Fotó max. felbontása 48 Mpx
Fényképformátumok RAW , JPEG, DNG
Látómező 82,1 °
Digitális zoom 4 ×
Kamera funkciói Képstabilizátor, Online átvitel, HDR mód
Kamera módok Slowmotion

Memória

Belső memória 2 GB
SD kártya max. méret 256 GB
Kompatibilis memóriakártyák Micro SDHC, Micro SDXC

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-Ion
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Akkumulátor-kapacitás 2 580 mAh
Töltési idő 64 perc
Távirányítóban lévő elemek típusa Li-Ion
Távirányítóban lévő elemek száma 1 db

Méret

Szélesség (összehajtva) 9,4 cm (94 mm)
Hossz (összehajtva) 14,8 cm (148 mm)
Magasság (összehajtva) 6,4 cm (64 mm)
Szélesség (szétnyitva) 37,3 cm (373 mm)
Hossz (szétnyitva) 29,8 cm (298 mm)
Magasság (szétnyitva) 10,1 cm (101 mm)

Tömeg

Tömeg 249 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Táska, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltőkábel, Töltőállomás, Csavarhúzó, Védőtok
Tartalék akkumulátor a drónhoz 2 db

Jogi kategória

Alkategória A1
Osztály C0

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 15 éves kortól
Kód:  DJI23_50HU
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CP.MA.00000735.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10