Oldal frissítése

DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg

Szeretnél olyan látványban részesülni, mint amit a távirányítású drónod vagy versenyautód is érzékel? A DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüvegével mindez gyerekjáték lehet! Ezeket a szemüvegeket kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legjobb képélményt nyújtsák, szó szerint egy extra szempárként használhatod őket. Működésének alapja az OcuSync technológia, egy videó átviteli modul, amely 2,4 és 5,8 GHz-es kétsávos digitális videoátvitelt kínál, 50 ms késleltetéssel és legfeljebb 7 km hatótávolsággal. Mindezt kiváló minőségű képvilág, nagyszerű technikai design és funkcionalitás egészíti ki.

A DJI Goggles Racing Combo szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes képvilág és alacsony, 50 ms késleltetés, 7 km-es hatótávolsággal
  • Erős OcuSync videoátviteli modul
  • Kiváló minőségű kidolgozás és kényelmes viselet
  • A csomag tartalmaz egy VR szemüveget, egy repülésegységet és egy hordtáskát 
  • 12 átviteli csatorna kiválasztásának lehetősége az esetleges interferencia maximális kiküszöbölésére
  • Egyszerűen csatlakoztathatsz más szemüveget vagy közvetlen képátviteli módot a mobiltelefonodhoz

Az OcuSync gyors, késleltetésmentes átvitelt biztosít

Az OcuSync átviteli modul a szemüveg fontos része, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű képek (1280 x 960 HD felbontás) gyors átvitelét, mindezt mindössze 50 ms késleltetéssel. Így tehát semmi sem állhat az élményeid és a drón pontos és gyors vezérlésének útjába! A modul legfeljebb tizenkét átviteli frekvencia kiválasztásának lehetőségét garantálja, automatikus váltással a 2,4 és az 5,8 GHz-es átviteli sávok között amennyiben a modul interferenciát érzékel. A modul hatótávolsága legfeljebb hét kilométer. 

Kényelmes szemüveg a virtuális valósághoz

A DJI Goggles Racing Combo virtuális szemüvegével még a hosszabb drónversenyek alkalmával sem fogsz elfáradni. A szemüveget a maximális kényelem biztosítása érdekében alakították ki, így az meglehetősen könnyű és kényelmes. A szemellenző és a fejrész könnyű, de tartós fémből készült, a belső területet pedig lágy és puha vörös bőrrel vonták be. A szemüveg jól illeszkedik a fejhez, remekül egyensúlyozik rajta és még akkor sem esik le, ha rendkívüli módon belemerülsz a repülés élményébe.

Kód:  CVI5333
Termékszám:  DJIG0253
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20