Oldal frissítése

DJI Goggles Integra

5 2 értékelés
192 290 Ft

DJI Goggles Integra

Élvezd a drón repülését a legteljesebb mértékben

A DJI Goggles Integra FPV szemüveg lehetővé teszi, hogy teljes pontossággal irányítsd drónodat, miközben részletes, késleltetésmentes, nagy felbontású felvételeket láthatsz. A könnyű, integrált kialakítás egyetlen kompakt egységben egyesíti a szemüveget, a fejpántot és az akkumulátort. Ezáltal a DJI Goggles Integra szemüveg viselése is egyszerűvé válik. A szemüveget töltés közben is használhatod.

A DJI Goggles Integra kompatibilis a DJI Avata, DJI O3 Air Unit, DJI Motion Controller, DJI RC Motion 2, DJI FPV Remote Controller 2 és DJI FPV AirUnit Module drónokkal.

Mikro-OLED kijelzők 1080p felbontással

A DJI Goggles Integra két HD Micro-OLED kijelzővel rendelkezik, amelyek valósághű színeket és nagy részletességet biztosítanak. A magas frissítési frekvencia teljesen egyenletes képet biztosít. A maximális fényerő 700 nit. A szemüveg támogatja a H.264 és H.265 kodekeket. A DJI Goggles Integra kíméli a látásodat is, amit a TÜV Rheinland Low Blue Light minősítés igazol.

A DJI Goggles Integra stabil videó átvitelt biztosít

Élvezd a zavartalan, zökkenőmentes és stabil videoátvitelt alacsony késleltetéssel. A DJI O3+ videóátvitelnek köszönhetően a késleltetés mindössze 30 ms. A DJI Goggles Integra képes váltani a 2,4 GHz-es és az 5,8 GHz-es frekvenciasávok között a stabil jel fenntartása érdekében. A felvételeket részletgazdag HD felbontásban láthatod. A SyncSmooth technológia csökkenti a késleltetéseket és ingadozásokat a dróntól a DJI Goggles Integra felé történő videóátvitelben. A DJI Fly alkalmazás használatával a szemüveg párosítható egy okostelefonnal, így egyszerre láthatod a szemüveg és az okostelefon kijelzőjét. Így a barátaid is láthatják a repülős kalandjaidat.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Drónhoz

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 100 Hz
Általános felbontás Full HD 1920 × 1080 px

Jellemzők

Csatlakozás Wi-Fi
Szín Szürke
Kód:  DJI23_7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CP.FP.00000113.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20