Oldal frissítése

DICOTA

DICOTA banner

DICOTA - hagyományos kiegészítők prémium minőségben

Az eredetileg német vállalat, a DICOTA 1992 óta büszke szereplője a notebook kiegészítők piacának. A DICOTA táskák, tokok vagy hátizsákok a prémium minőségű funkcionális kiegészítők közé tartoznak, amelyek a legapróbb részletekig hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra és a tökéletességre. A csúcsminőségre, a vevőkkel, beszállítókkal és alkalmazottakkal való jó kapcsolatokra és a portfólió egészséges növekedésére való összpontosítás az, ami ma a DICOTA-t az elégedettség garanciájává és a világ 60 országában vásárlók millióinak első választásává teszi.

Dicota laptop táska

DICOTA laptop táskák

A DICOTA laptop táskák nagyszerű segítők az értékes elektronikai eszközök biztonságos szállításában. Minőségi kialakítással, több belső rekesszel és ütésvédelemmel is rendelkeznek. Ezeket a tulajdonságokat a kényelmes pántok és rengeteg hely egészíti ki, amiben a 17 hüvelykes, valamint a kompakt 12 hüvelykes laptopok kiválóan szállíthatóak. A Dicota ECO sorozat laptop táskái kivételesek, mivel újrahasznosított PET palackok felhasználásával készülnek, így környezetbarátok.

DICOTA - laptop tokok

Egyszerű, funkcionális és modern, ezek a DICOTA laptop tokok. Ideális megoldást jelentenek mindazok számára, akik könnyű és rugalmas védelmet keresnek laptopjuk számára az utazások során. A DICOTA BASE, URBAN vagy SKIN tokok lenyűgöznek finom, mégis elegáns dizájnjukkal, továbbá különböző színekben, cipzárral, belső karcolásvédelemmel is kiegészülnek. A Dicota környezetbarát jellegét az újrahasznosított anyagokból készült ECO tokok is alátámasztják.

Dicota laptop tokok
DICOTA hátizsákok

DICOTA hátizsákok

Ha szeretnél néhány kiegészítőt is csomagolni a laptopod mellé az utazásodra, akkor próbáld ki a DICOTA hátizsákokat. A párnázott laptopzseb megvédi gépedet az ütések és a nedvesség okozta sérülésektől, míg a hátizsák többi belső terét a töltők, kábelek, egerek és egyéb kiegészítők rendezett tárolására használhatod. Próbáld ki az elegáns és kényelmes DICOTA hátizsák PRO, BASE, SPIN vagy a környezetbarát ECO változatokat, és tapasztald meg a kényelem és biztonság új szintjét.

Paraméterek módosítása
28 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05