Oldal frissítése

DEVOLO

Devolo

Devolo - világvezető a powerline és a WiFi adapterek terén

A német Devolo vállalat 2002-es alapítása óta a digitális világ felé nyitja kapuit a technológiailag fejlett powerline és WiFi adapterek segítségével, amelyek stabil, nagy sebességű hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé az otthonokban és az irodákban. Megoldásaival a vállalat egy digitális innovátor, amelynek termékeit az emberek világszerte használják. Légy Te is egy közülük, és fedezd fel a Devolo prémium minőségét.

Devolo powerline adapter

A Powerline Devolo megoldja a WiFi csatlakozási problémákat

A Devolo powerline adapter villámgyors adatátvitelt tesz lehetővé új kábelek fúrása és telepítése nélkül. Az egész folyamat a meglévő elektromos hálózaton működik, mivel csak egyszerűen csatlakoztatnod kell az eszközt egy konnektorba. A fizikai kapcsolatnak köszönhetően nem romlik a jelminőség a térben lévő akadályok miatt, mint a vezeték nélküli kapcsolatok esetében. Ha tehát problémád van a helyiségben lévő gyenge WiFi jel miatt, akkor a Devolo powerline adapter a megfelelő megoldás.

A Devolo Magic 2 WiFi next minőségi kapcsolatot biztosít

A Devolo Magic 2 WiFi next egy innovatív megoldás az internetkapcsolat elosztására az egész házban. Ez egy powerline adapter, amely képes adatokat küldeni a hagyományos elektromos kábeleken keresztül. Az akár 2 400 Mbps átviteli sebességgel egyszerűen kezelheted az online játékokat és a streaming videókat, mindezt természetesen kiváló minőségben. A vezetékes LAN kapcsolat mellett a Devolo powerline képes a környezetében egy hagyományos WiFi hálózatot létrehozni, hogy több eszközt is csatlakoztathass.

Devolo Magic 2 WiFi next
Devolo Mini Magic Wifi

Devolo Magic 1 WiFi mini egy kisebb változat

A Devolo Magic 1 WiFi mini egy powerline adapter kisebb, elegáns kivitelben. Az átviteli sebesség akár 1 200 Mbps LAN-on keresztül és akár 300 Mbps WiFi-n keresztül. Ezenkívül támogatja a fejlett MESH technológiát, titkosítja az összes kommunikációt, így nem kell aggódnod az átvitt adatok biztonsága miatt, és a telepítést az átlagos felhasználó is meg tudja oldani. A Devolo Magic 1 WiFi mini ideális otthoni és irodai használatra egyaránt.

Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10