Oldal frissítése

Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit

4,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 550 duo+ Starter kit

Szükséged van egy otthoni LAN hálózat kialakítására, de nem szeretné vagy nem tudja átfúrni a falakat, és kábeleket sem akar látni a lakásban? Akkor ez a termék ideális választás lehet. A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lesz- az adót és vevőt is. Ezek lehetővé teszik, hogy a LAN hálózat sebessége elérje az akár 500 Mb/ s gyorsaságot is. Mindkét berendezés rendelkezik beépített elektromos csatlakozóval, két LAN porttal, és a beszerelése rendkívül egyszerű- elég bekapcsolni és már működik is. A szabadalmaztatott range+ technológia lehetővé teszi, hogy akár 300 méterről is csatlakozz. Ennek köszönhetően az otthoni hálózathoz és az internethez egyszerűen kapcsolódhat minden számítógép, intelligens televízió, játékkonzol és más LAN felülettel rendelkező berendezés is.

Természetesen lehetőség van a rejtjelezés használatára és az aktív védelemre a jogosulatlan hozzáférés ellen. Az otthoni hálózatot egyszerűen bővítheti, amennyiben egy következő vevőkészüléket helyez a konnektorba.

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 300 m

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

LAN (fix) 2 ×
Darabszám a csomagban 2 db
Adatátviteli sebesség 500 Mb/s
Aljzat Átvezetett
Jelzőfények Jelződiódák nélkül

Elsődleges egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül

Másodlagos egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
Kód:  VD500c2
Termékszám:  D 9300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20