Oldal frissítése

Devolo dLAN 550 duo+

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 550 duo+

Bővítő modul - devolo AG otthoni hálózati vevő. Ezzel a modullal lehetővé válik az otthoni hálózat (például a dLAN 550duo + Starter kit a saját kínálatunkból) bővítésére egy másik konnektor segítségével, egy újabb LAN csatlakozóval. A modul akár 500Mbps / másodpercet is adhat, beépített konnektorral és két LAN porttal. A Range + technológia lehetővé teszi a csatlakozást akár 300 méterre is. A telepítés nagyon egyszerű, egyszerűen csomagolja ki és csatlakoztassa be.
 

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 300 m

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

LAN (fix) 2 ×
Darabszám a csomagban 1 db
Adatátviteli sebesség 500 Mb/s
Aljzat Átvezetett
Jelzőfények Jelződiódák nélkül

Elsődleges egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül

Másodlagos egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
Kód:  VD500c1
Termékszám:  D 9293

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05