Oldal frissítése

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit

4,9 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit

 


 

 

Szükséged van egy otthoni LAN hálózat kialakítására, de nem szeretné vagy nem tudja átfúrni a falakat, és kábeleket sem akar látni a lakásban? Akkor ez a je Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit termék ideális választás lehet. A csomag mindent tartalmaz, amire szükséged lesz- az adót és vevőt is. Ezek lehetővé teszik, hogy a LAN hálózat sebessége elérje az akár 1200 Mb/ s gyorsaságot is. Mindkét berendezés rendelkezik beépített elektromos csatlakozóval, amelyek közül az egyik GLAN porttal, a második pedig kettő GLAN porttal és beépített WiFi-vel rendelkezik.


 

A Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit fontosabb jellemzői

  • Az átviteli sebesség akár 1200MB / s
  • Csatlakozás 400 méterről
  • WiFi 802.11ac
  • Dual-band
  • Egyszerű telepítés
  • Range+ technológia - többfázisú elosztó (1ks s 1x GLAN, 1 ks s 2x GLAN és WiFi)

A szabadalmaztatott Range + technológia lehetővé teszi, hogy akár 400 m-re is csatlakozhasson. Az otthoni hálózattal és az internet segítségével könnyen csatlakoztathat otthonában minden számítógépet, intelligens TV-t, játékkonzolt és más LAN eszközt.


Természetes forgalomtitkosítás és aktív védelem a jogosulatlan hozzáférés ellen. Az otthoni hálózatot ezután bővítheti egyszerűen egy másik vevőegységgel az aljzatba. A Devolo dLAN 1200+ kompatibilis az összes Devolo AG Series 200/500/650 termékkel.



 

 

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 400 m
Kód:  VD500h2
Termékszám:  D 9393
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20