Oldal frissítése

DENON

Denon

Denon - a tökéletes zene és film élmény

Szenvedélyt, művészetet és innovatív technológiát tükröző hangtechnikai termékek - ez a Denon. A Denon házimozik, soundbarok vagy hálózati lejátszók mindig nagyszerű teljesítményt, elegáns kivitelezést, ugyanakkor könnyű kezelhetőséget és praktikus funkciókat kínálnak. A technológiai újítások közé tartozik a Denon egyedülálló HEOS rendszere, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli streaminget vagy a hangvezérlést AirPlay, Amazon Alexa és Google Assistant segítségével. A Denon kínálat 2017 óta Polk hangszórókkal és soundbarokkal bővült.

Receiver Denon

Denon hangprojektorok és rádióerősítők

A Denon rádióerősítők tökéletes térhatású hangzást és videofelbontást biztosítanak, akár 4K Ultra HD felbontásig. A 3D hangzást a legújabb Dolby Atmos, Auro 3D és DTS:X hangkódexek biztosítják. A 2018-as és újabb Denon HEOS rádióerősítők a manapság egyre keresettebb phono bemenettel büszkélkedhetnek. A Denon hangprojektorok viszont kivételes teljesítményt nyújtanak, és stílusosan szólaltatnak bármilyen tévét. Az audiovizuális élményed az egyik vezeték nélküli mélysugárzóval fokozhatod, amely az Amazon Alexa segítségével hanggal is vezérelhető.

Denon otthoni multiroom termékek és hangszórók

A Denon vezeték nélküli hangszórókban csúcskategóriás erősítők és átalakítók találhatók, amelyek a magával ragadó zenei élmény alapját képezik. Némelyikük nedvesség- és fröccsenésálló, és szinte bármilyen elérhető forrásból képes zenét streamelni, beleértve a NAS-tárolót, a pendrive-ot vagy akár a Spotify-t is. A Denon Home hangszórók nagy szobákban is remekül használhatóak. Ráadásul a HEOS funkció lehetővé teszi a hangszórók összekapcsolását az összes szobában, hogy valódi többszobás zenei rendszert hozhass létre.

Denon HEOS
Denon hálózati lejátszó

Denon HiFi komponensek és hálózati lejátszók

A Denon hálózati lejátszó lejátssza a zenét a gyűjteményedből, valamint az olyan internetes rádióállomásokról, mint a Tidal, a Deezer és a Spotify. A Denon erősítők saját szabadalmaztatott hangfeldolgozási technológiákat és csúcskategóriás DAC-okat használnak. Ez tiszta, Hi-Res minőségű hangzást és a streaming lehetőségek széles skáláját kínálja. A bakelitlemezeidet kiváló minőségben közvetíti a Denon lemezjátszó. A mikro- és mini rendszerek garantálják a csúcsminőséget, amely még az igazi audiofilokat és ínyenceket is felkelti a székükből.

Paraméterek módosítása
72 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20