Oldal frissítése

DENON RCD-M41 Black

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DENON RCD-M41 Black

Olyan helyiségekben, ahol a hely értéknek számít, ez a minirendszer a hangzás tekintetében méltán helyettesíti nagyobb testvéreit. A kompakt méretek (210 mm szélesség és csak 308 mm mélység) lehetővé teszi az RCD-M41 egyszerű elhelyezését egy könyvespolcon a hálószobában vagy a dolgozószobában. Elegáns megjelenésével könnyedén a mindennapok részévé válik. Ez a konfiguráció nem tartalmazza a hangszórókat, azok kiválasztása tehát az Ön kezében van.

A DENON RCD-M41 minirendszer főbb jellemzői

  • Kompromisszumok nélküli hangzású kompakt hangrendszer
  • Zajcsökkentés a jel tisztaságáért
  • Lejátszás CD-ről, Bluetooth eszközökről, FM rádió
  • MP3, WMA
  • 2 optikai bemenet TV, médialejátszók stb. digitális hangzásához
  • Hangszórók nélküli verzió – külön kiválasztható
  • Elegáns fekete formatervezés

A hangzásnak alárendelt gyártás

A fekete M sorozatú Denon minirendszert azért gyártották, hogy megfeleljen a modern audio rajongók igényeinek, azoknak, akik kisméretű sztereó rendszert szeretnének, de a hangzás terén nem alkusznak. Az áramkörök egyszerűek, a jelutak rövidek, így minimálisra csökkennek a hangátvitelt ért káros hatások. A jel-zaj arány javításával még egyenletesebb és drámai a hangzás. 192 kHz (32bit) mintavételezési frekvenciájú D/A átalakítója a kiváló hangzás garanciája.

Nagy felbontású digitális audio

Tökéletes minőségben játssza le az összes hagyományos forrást, mint pl. a CD-t vagy az FM rádiót. Hallgasson zenét okostelefonjáról vagy tabletjéről is! A lejátszó előlapján elég bekapcsolni a Bluetooth-ot, ezen keresztül könnyen csatlakoztatható másik készülékhez. A hangtovábbítás magas stabilitását és feldolgozását fejlett audio áramkör végzi azért, hogy a végeredmény teljesen tiszta legyen. Mostantól bármikor lejátszhatja a telefonján tárolt zenéket.

Önállóan vagy TV-hez

Elődjével ellentétben a lejátszó két optikai bemenettel rendelkezik, így a minirendszer a házimozi funkcióját is képes ellátni. Csatlakoztathat hozzá lapos képernyőjű TV-t, játékkonzolt vagy nagy felbontású médialejátszót. Ezeknél az eszközöknél fontos a meggyőző hangzás, melyet ez a rendszer teljes erejével hagy kibontakozni. Különlegesség a különálló mélynyomó kimenet is.

 

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Csatlakozás és lejátszás

Lejátszható formátum CD
Bemenetek Toslink
Kimenetek Fejhallgató
Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok MP3, WMA
Tulajdonságok és funkciók Távirányító

Rádió

Tuner típusa FM

Alapvető paraméterek

Hangszórók Hangszóró nélkül
Teljesítmény 70 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 210 mm
Lejátszó magassága 115 mm
Lejátszó mélysége 308 mm
Tömeg 4 kg
Kód:  DEN143e61
Termékszám:  RCDM41B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20