Oldal frissítése

DENON HEOS BAR HS2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DENON HEOS BAR HS2

Szeretnéd, ha a hangok csúcsminőségben és nagy felbontásban szólalnának meg, de a berendezéseket túl drágának találod? Elegáns kivitelű hangszórót keresel? Akkor a DENON HEOS BAR HS2 éppen neked való, mert a meghajtót (beleértve a plug-in berendezéseket) és a nagy méretű hangszórókat egyetlen hangprojektorral kiválthatod. A rendkívüli zenei teljesítmény és a virtuális térhatás létrehozásának képessége lenyűgöző hangzást biztosít a tévés tartalmaknak.

A DENON HEOS BAR HS2 hangprojektor főbb jellemzői

  • Karcsú kialakítású hangprojektor az 50" vagy annál nagyobb TV-k nyújtotta élmény fokozásához
  • 3 csatornás hangpanel virtuális térhatású effektekkel és tiszta dialógusokkal
  • 9 speciális átalakító erős 6 csatornás D erősítővel
  • Támogatja a Dolby True HD-t, a DTS-HD Master Audiót, a DSD-t akár 5,6 MHz-ig és az ALAC-ot akár 192 kHz/24 bitig
  • HEOS alkalmazások intuitív vezérlése (akár több különböző helyiségben lévő HEOS elem esetén is)
  • 4K Ultra HD-re előkészítve (4 db HDMI 2.0a/HDCP 2.2 kimenet)

A HEOS BAR HS2 egy komplett otthoni hangközpont

A HEOS BAR HS2 lenyűgöző HD filmes élményt nyújt, miközben az online szolgáltatásokról zenét továbbít. A legfejlettebb többcsatornás hangzás természetesen támogatja a Dolby True HD és a DTS-HD Master Audio digitális hangformátumokat, amelyek a prémium Blu-ray filmek szerves részét képezik. A 4K Ultra HD támogatással rendelkező 4 darab HDMI 2.0 vagy a HDMI ARC kimeneten keresztül jut vissza a hang a TV-ből a hangprojektorhoz. Hallgass zenét a következő nagyszerű zenei szolgáltatásokon: Pandora, Spotify, TuneIn, Music, iHeart Radio, Tidal, Napster, Deezer, stb.

Töltsd meg a helyiséget és az egész házat HEOS-sal

A HEOS Bar a hangot kivételes minőségben adja vissza a kifinomult DSP jelfeldolgozásnak, a nagy teljesítményű erősítőnek és a kilenc hangszórónak köszönhetően, amelyek a hangprojektor hangszórórendszerét alkotják, és kiváló virtuális térhatású hangzást biztosítanak. A jó étel mindig meghozza az étvágyat, így szükséged lesz majd a HEOS  kiegészítő elemeire is. Először is válaszd  a vezeték nélküli hátsó hangsugárzókat vagy a mélysugárzót, de a Multi-room rendszer több audió eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Jellemzők és funkciók

Vezérlés Kijelző
Kód:  DEN155a
Termékszám:  HEOSBARHS2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05