Oldal frissítése

Denon HEOS AVR HS2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Denon HEOS AVR HS2

A DENON HEOS AVR HS2 egy modern megoldás nappalijába. A minimalista kivitelezésbe rejtve mindent megtalál, amit egy AV rádióerősítőtől elvárhat, a csatlakozásokat is beleértve. A klasszikus vezetékes hangszórók (5 csatorna) számára kiváló teljesítmény nyújt, miközben a HEOS hangszórókat vezeték nélkül is csatlakoztathatja. Így különböző konfigurációkat állíthat fel (a 2.0-tól kezdve a térhangzású 5.1-ig) anélkül, hogy az egész szobán keresztül kéne húznia a kábeleket.

A DENON HEOS AVR HS2 főbb tulajdonságai

  • Rendkívül kompakt digitális audio dekóder és erősítő (5 x 100W 4 ohm mellett)
  • Kombinálható vezetékes hangszórókkal és vezeték nélküli HEOS hangszórókkal is
  • Támogatás: Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, DSD egészen 5,6 MHz-ig, ALAC egészen 192 kHz/24 bitig
  • Intuitív vezérlés HEOS alkalmazással (akár különböző helyiségekben található HEOS hangszórókat is vezérelhet)
  • 4K Ultra HD (4x HDMI 2.0a / HDCP 2.2 bemenet)
  • WiFi és LAN csatlakozás felhőalapú tartalom streameléséhez 
  • Hang minden helyiségben (Multi-room)

A DENON HEOS AVR HS2 egy teljes hangközpont háztartásokba

A DENON HEOS AVR HS2 izgalmas hangzást ad a HD filmeknek és az online szolgáltatóktól streamelt zenének. A legtökéletesebb többcsatornás hangzásért természetesen támogatja a digitális Dolby True HD-t és a DTS HD Master Audiot-t, amelyek elválaszthatatlan komponensei a csúcsminőségű Blu-ray filmeknek. Az ilyen hangzásra a 4 darab 4K Ultra HD támogatású HDMI 2.0 bemenet szolgál. A zenei tartalomért pedig az olyan nagy szolgáltatók, mint a Pandora, a Spotify, a TuneIn, a Music, az iHeart a Radio, a Tidal, a Napster, a Deezer és hasonlók felelnek.

A HEOS alkalmazással beillesztheti a DENON HEOS AVR HS2-t a háztartásába

A DENON HEOS AVR HS2 kompatibilis a HEOS rendszerrel, így a többi HEOS elemmel együtt vezérelhető mobil alkalmazáson keresztül. Az első beállítások ezért csupán néhány percet vesznek igénybe, és bármilyen változtatást (pl. éjszakai üzemmód beállítása) elintézhet a kanapén ülve. Az alkalmazás elsősorban a zene mindennapi lejátszására alkalmas. Támogatja az online streamelő szolgáltatásokat (Spotify, Tidal Deezer, TuneIn…). A Multiroom csatlakozással a helyiség különböző pontjaiban játszhat le zenét igényei szerint.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 434 mm
Magasság 91 mm
Mélység 265 mm
Tömeg 6 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JD223a
Termékszám:  HEOSAVRHS2S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10