Oldal frissítése

DENON Envaya DSB-250 fekete-szürke

4,3 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DENON Envaya DSB-250 fekete-szürke

A DENON designos hangszórója csemege a valódi zenekedvelők számára, akik verhetetlen hangminőségre vágynak bárhol és bármikor. Akár a vízpartra vagy túrára készülsz, vagy csak szeretnél megfelelő hangulatot teremteni otthonodban vagy kertedben, az Envaya DSB-250 fekete-szürke hangszóró minden alkalomhoz tökéletes. Nem kell többé a vezetékkel foglalkoznod, vagy a víz általi károsodás miatt aggódnod. Egyszerűen párosítsd a hangfalat Bluetotth segítségével okos készülékeddel és élvezd a finom magas hangokat és a dübörgő basszusokat.

A DENON Envaya DSB-250 hangszóró legfontosabb tulajdonságai

  • az IP67 védelmi osztály védelmet nyújt a víz és a por ellen
  • hosszú üzemidő - egy töltéssel akár 13 óra
  • integrált mikrofon az okostelefon hanggal történő vezérléséhez
  • lenyűgöző hangzás az innovatív technológiának és a formatervezésnek köszönhetően
  • elegáns és modern design
  • csuklópánt a könnyű hordozhatóság érdekében
  • a Bluetooth párosításnak köszönhetően nincs szükség vezetékre
  • sztereó módra való csatlakozási lehetőség

Ellenállóság az igényesek számára

Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően biztosítva van a megbízható víz és por elleni védelem (1 méter mélységig 30 percen keresztül). Az Envaya DSB-250 összes csatlakozója vízálló fedéllel ellátott, a készülék teste pedig vízálló anyagból készült. Nyugodtan magaddal viheted a hangfalat a fürdőszobába, sőt még a zuhanyba, kádba vagy medencébe is. A vezeték nélküliség maximális biztonságot biztosít a nedves környezetben. A praktikus pánt, amellyel a hangfal hordozható vagy hátizsákra erősíthető, egyenesen csábít a kültéri használatra.

A kristálytiszta hang elvarázsol

A minőségi kivitelezés nem az Envaya DSB-250 hangszóró egyetlen előnye. Elsősorban a hangminőségről van szó, amely az átlagon felüli méretű inverternek és a valóban nagy teljesítményű erősítőnek köszönhetően igazán kiváló. A végső hangminőségről a jelfeldolgozó előrehaladott technológiája gondoskodik. Amennyiben még ez sem lenne elég, a DSB-250 sokkal többet kínál! Az ellenálló külső és a kiemelkedő hangminőség mellett praktikus segítő a mindennapos teendőkben is. A beépített mikrofonnak köszönhetően telefonhívásokhoz is használható, valamint az Envaya Link technológia segítségével könnyedén párosítható több hangfal sztereó módba a nagyobb terek hatékony hangszereléséhez. A kis csomagolásban óriási teljesítményt kapsz, amely újra és újra lenyűgöz.

 
Kód:  DEN151a
Termékszám:  DSB250BKG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05