Oldal frissítése

DENON AVR-X520BT

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DENON AVR-X520BT

A Denon AVR-X520BT egy kiváló minőségű erősítő, amellyel megfelelő házimozi hangulatot varázsolsz otthonodba. 130W teljesítménye, tiszta hangzás hűsége lenyűgöző. Tökéletesen kiegészíti televíziódat vagy projektorodat filmnézésnél. Hihetetlen hang és képélményben lesz részed. A legújabb játékkonzolokkal párosítva a játék színvonala felülmúlhatatlan. Támogatja a legújabb HDMI szabványt, valamint kompatibilis a legújabb HDCP 2.2 specifikációval, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Figyelemre méltó az egyedülálló Bluetooth technológia kihasználása, amellyel könnyedén csatlakoztatható a táblagép vagy okostelefon.

Kiváló hangminőség

Ha szeretnéd kedvenc tevékenységeidet magasabb szintre emelni, biztos értékelni fogod a Dolby True HD és a DTS-HD technológia használatának lehetőségét. A kimeneti minőség növelésének érdekében minimálisra van csökkentve a fáziskésés. Az alacsony frekvenciánál keletkezett komplikációk, immár nem léteznek. A speciális Compressed Audio Restorer technológia helyreállítja a digitálisan tömörített fájlok minőségét, és az előlapon található sztereó mini-jack kitűnő minőségben játsza le az audiolejátszóról leengedett zenét.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth a vezeték nélküli kapcsolatért
  • 4K Ultra HD támogatása
  • Dolby True HD és DTS-HD
  • Denon Remote App, vezérelhető bármilyen Bluetooth-eszközről

Paraméterek

Méret

Szélesség 434 mm
Magasság 151 mm
Mélység 319 mm
Tömeg 7,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  JD220i8
Termékszám:  AVRX520BTBKE2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10