Oldal frissítése

Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (1 pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30

Kiegészítők a termékhez

Denon AVR-X1700H DAB + Polk Monitor XT60 (1 pár) + Polk Monitor XT15 + Polk Monitor XT30


Élvezd a tökéletes 3D hangélményt otthoni mozizáshoz vagy játékhoz

Olyan csúcskategóriás házimozit keresel, amely szó szerint lenyűgöz kiváló teljesítményével és csúcskategóriás funkcióival? ADenon AVR-X1700H DAB AV-vevő, kétPolk Monitor XT60 passzív oszlophangszóró, kétPolk Monitor XT15 dinamikus hangszóró és a központiPolk Monitor XT30hangszóró kombinációja minden bizonnyal tökéletes választás lesz.A Denon AVR-X1700H DAB 7.2 csatornás AV-vevő támogatja a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization TechnologyDTS:X és a DTS Virtual:X technológiát, valamint egy HDMI részt HDCP 2.3-malés fejlett videofeldolgozással akár 8K-ig felskálázható HDMI-forrásokhoz, ami azt jelenti, hogy mindig a legtöbbet hozhatod ki ebből a rendszerből. Ezenkívül DAB-tunerrel is fel van szerelve.

AV-vevő, amely készen áll a jövőre

A Denon AVR-X1700H DAB AV-vevő minden csatornán diszkrét erősítőkkel rendelkezik, amelyek csatornánként 145 W-os nagy teljesítményt biztosítanak. Az alacsony impedanciájú átalakítók működési stabilitást biztosítanak a kiegyensúlyozott és hangos hangzás érdekében. A legújabb HDMI specifikációkat támogató 8K/60Hz vagy 4K/120Hz átviteli teljesítmény lehetővé teszi a tökéletes otthoni moziélményt. Ami a játékot illeti, élvezheted a 4K/120Hz-es átmenő képfrissítést, valamint a változó képfrissítési sebességet (VRR), a gyors képkockasebességet (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM), amely csökkenti vagy kiküszöböli a késleltetést és a képkocka szakadását a zökkenőmentesebb, késleltetésmentes játékélmény érdekében.

A Denon AVR-X1700H DAB AV-vevő legfontosabb jellemzői

  • 7.2 csatornás AV-vevő 145 wattal csatornánként
  • DAB tuner
  • Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:Xés a DTS Virtual:X technológia támogatása
  • Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás
  • A legújabb HDR-formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision és Dynamic HDR formátumokat is
  • Játék funkciók: 4K/120 Hz átvitel, változó képfrissítési sebesség (VRR), automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és gyors képkockaátvitel (QFT)
  • Egyszerű és intuitív beállítás a Denon Assistant segítségével
  • Amazon Alexa és Apple Siri hangvezérlés
  • Beépített HEOS technológia a vezeték nélküli zenei streaminghez több helyiségben is
  • Extended Audio Return Channel (eARC) a legújabb 3D hangformátumok támogatásával
  • Játékmód: Automatikus késleltetéscsökkentő mód (ALLM) támogatása a lagmentes játékhoz (támogatott 4K kijelző és játékkonzol szükséges)
  • Kompatibilis a Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer és több más zeneszolgáltatóval
  • Audyssey MultEQ XT kalibrációs szoftver - tökéletes kiegyenlítést biztosít az Te egyedi hallgatási környezetedhez

Polk Monitor XT60 oszlophangszórók

A mellékelt Polk Monitor XT60 dinamikus, 2,5 sávos oszlopos hangszórók Hi-Res Audio és Dolby Atmos tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek, és kompatibiliseka DTS:X-szel. A hangszóró belsejében egyetlen 1"-os terilén dóm magassugárzó található, amely képes az emberi hallás tartományán kívüli frekvenciák lejátszására, akár 40 kHz-ig. A masszív, 6,5"-os, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó, amelyet két 6,5"-os passzív rezonátor erősít meg, tökéletesen tiszta, nyitott középtartományt és alacsony torzítású basszust garantál.

Polk Monitor XT15 passzív, 2 utas hangszórók

A csomag tartalmaz továbbá Polk Monitor XT15 passzív kétutas hangszórókat, amelyek polcra, bútorra, asztalra, állványra vagy falra szerelve is elhelyezhetők. Ezek a nagy teljesítményű és stílusos hangszórók egy 1"-es terilén magassugárzóból és egy 5,25"-es, kétrétegű, papírból készült középmély hangsugárzóból állnak. Emellett a Polk Monitor XT15 nikkelezett csatlakozói biztosítják a veszteségmentes csatlakozást, míg a megerősített MDF ház jobban elszigeteli a mély- és a magas hangszóró hangját a nemkívánt rezonanciák nélkül.

Polk Monitor XT30 középhangszóró

Végül, de nem utolsósorban a Polk Monitor XT30 középhangszóró: ezzel igazi élmény lesz a filmek, sorozatok nézése, a tévézés, játék és zenehallgatás. Ez a hangszóró Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, kompatibilis a Dolby Atmosés DTS:X szabványokkal. A Polk Monitor XT30 maximalizálja az élvezetet a kristálytiszta és fókuszált párbeszédeknek,az erőszakmentes basszusnak és a dinamikus, nagy felbontású hangzásnak köszönhetően.

Paraméterek

Bemenetek

HDMI 6 ×
USB 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók DAB tuner, Spotify, eARC, Amazon Music HD, HDR10+, Dolby Vision
Egyéb funkciók Hangszórókalibráció a hozzá járó mikrofonnal, Vezérlés okos eszközökkel, Hallgatás Bluetooth fejhallgatóval, 8K/60 Hz támogatása, 4K/120 Hz támogatása

Szín

Szín Fekete

Jellemző

Csatornák száma 7.2
Teljesítmény csatornánként 80 W
Impedancia 8 Ohm
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual X
USB-n keresztül lejátszott formátumok MP3, FLAC, WAV, ALAC (Apple Lossless), DSD

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB, Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2
Kód:  JD220i7l9BN1
Termékszám:  Bundle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05