Oldal frissítése

DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

Kiegészítők a termékhez

DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

A DENON AVC-S660H egy megbízható 5.2 AV-vevő, csatornánként 75 W teljesítménnyel. 20 és 2000 Hz közötti tartományt biztosít. A 8 ohm-os 8K felbontású bemeneti támogatást értékelni fogod. Integrált asszisztenssel rendelkezik az egyszerű beállítás érdekében. Az Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume rendszerek precíz hangszórókalibrációt biztosítanak a lehető legjobb hangzás érdekében. Széles körű kompatibilitással rendelkezik más zenei eszközökkel. Támogatja a vezeték nélküli csatlakoztathatóságot Bluetooth és Wi-Fi segítségével. Így könnyedén streamelhetsz zenét más eszközökről vagy közvetlenül online. A DENON AVC-S660H kommunikál a hangalapú asszisztensekkel, így a vezérlése biztosan kényelmes lesz. A Denon AVR Remote mobilalkalmazás szintén praktikus a mobiltelefonon keresztül történő kényelmes vezérléshez. A teljes Monitor XT sorozatot a dizájn szem előtt tartásával tervezték, ezért a termékek színkonzisztens komponensekkel rendelkeznek. Így könnyedén kombinálhatod őket, hogy megteremtsd álmaid audioberendezését, amely dizájnjával bármilyen belső térbe illeszkedik.

A DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

  • A DENON AVC-S660H 5.2 csatornaválasztóval és 75 W-os teljesítménnyel rendelkezik
  • Támogatja a 8K felbontású bemenetet
  • Integrált asszisztenssel rendelkezik az egyszerű beállítás érdekében
  • Kommunikál s mobilalkalmazással és s hangalapú asszisztensekkel
  • A DENON AVC-S660H Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható
  • Tartalmazza a Polk Monitor XT15 passzív, kétutas hangszórókat
  • A hangszórókat bárhová elhelyezheted - szekrényre, állványra vagy polcra
  • Ajánlott erősítő teljesítmény 30-150 W tartományban
  • A Polk Monitor XT15 Hi-res zenéhez készült, 48 Hz és 40000 Hz közötti frekvenciatartományban
  • A hangszóró 1×1"-os terilén tweeterből és 1×5,25"-os bi-laminált papír középső mélysugárzóból áll
  • Támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszereket
  • A Bassreflex a hátlapon található
  • Az MDF ház minimalizálja a rezgéseket

A rendszer szívét a Polk Monitor XT30C és XT15 hangszórók alkotják

Élvezd a valódi audiovizuális élményt a Monitor XT30C középső hangszóróval. A Polk Monitor XT 15 passzív 2 utas hangszórókat már a dobozból kivéve használhatod, vagyis csatlakoztasd őket egy erősítőhöz és jelforráshoz kábelek segítségével (nem részei a termékcsomagnak). Felteheted őket polcra, bútorra, asztalra, állványra, vagy a falra szerelhető csavarok segítségével surround, szatellit vagy magas hangszóróvá alakíthatod őket. A hangszórók belsejében két 5,25" bi-laminált papír középső mélysugárzó található. Ezek gondoskodnak a tiszta és nyitott középtartományról és a sűrű basszusról alacsony torzítással.

Polk Monitor XT60 fekete

A filmeket, TV-műsorokat, játékokat és zenét a legteljesebb mértékben élvezheted, ha a nagy teljesítményű Polk Monitor XT60 oszlopos hangsugárzóval egészíted ki házimozid. Kialakításának köszönhetően alkalmas bal és jobb oldali elülső, illetve oldalsó vagy hátsó surround hangszóróként. A hangszóró belsejében egy masszív 6,5"-os, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó található, amelyet két 6,5"-os passzív rezonátor erősít. Ez tiszta, nyitott középtartományt és alacsony torzítású basszust biztosít. Kombináld az XT90 magassugárzót az XT60 hangszóróval, és élvezd a valódi 3D hangzást.

Hallgass zenét nagy felbontású Polk Monitor XT30C, XT15 és XT60 hangszórókkal

A hangszórók belsejében egyetlen 1"-os terilén dóm tweeter található, amely az emberi fül hallástartományán túli frekvenciákat is képes reprodukálni, egészen 40 kHz-ig. A Polk Monitor egy nagyszerű hangszórórendszer a nagyfelbontású filmnézéshez, játékokhoz, és olyan új streaming szolgáltatásokhozmint az Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz és Spotify HiFi. A Polk Monitor passzív hangszórók kompatibilisek a legújabb AV-vevőkészülékekkel, Dolby Atmos, DTS:X és 4 és 8 ohmos erősítőkkel egyaránt. Nikkelezett csatlakozókkal rendelkeznek a veszteségmentes csatlakozások biztosítása érdekében, míg az megrősített MDF-ház jobban elszigeteli a hangot mind a mély-, mind a magas hangszórótól, minimalizálva a hangzavart és a rezonanciát. Minden hangszóró rendelkezik Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, és kompatibilis a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszerekkel.

Paraméterek

Bemenetek

Ethernet LAN 1 ×
HDMI 6 ×
Jack 3,5 mm 1 ×
Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 2 ×
USB 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Hangfal kimenet 5 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók Spotify, Tidal, eARC, TuneIn (internetes rádió), HDR10+, Dolby Vision
Egyéb funkciók Vezérlés okos eszközökkel, 8K/60 Hz támogatása, Multiroom
Távirányító igen
Kijelző igen

Méret

Szélesség 434 mm
Magasság 151 mm
Mélység 339 mm
Tömeg 7,8 kg

Jellemző

Csatornák száma 5.2
Teljesítmény csatornánként 135 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, ALAC (Apple Lossless), DSD
USB-n keresztül lejátszott formátumok MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, ALAC (Apple Lossless), DSD

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB, Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2, HDMI 2.1
Kód:  JD220i7q2hBN
Termékszám:  BUNDLE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10