Oldal frissítése

De'Longhi ECP 33.21.W

4,6 20 értékelés
66 790 Ft

De'Longhi ECP 33.21.W

Képzeld el, hogyan indulna a reggel a már jól megszokott forró és illatos csésze kávé nélkül, amely megadja a szükséges energiát a napkezdéshez, így mosollyal indulhat a reggel! Szörnyű, ugye? Ne is gondold, hogy ez megtörténhet, szerezd be az új De'longhi ECP 33.21 kávéfőzőt, amely minőségi, teljes ízű kávét biztosít. A kávékészítés nem is lehetne ennél egyszerűbb, így fele annyi idő alatt elkészülsz vele. A modern, egyszerű design ötvözi a fekete műanyag és a rozsdamentes acél kombinációját, ezáltal a kávéfőző tökéletesen illik minden konyhába. A 15 bár teljesítményének köszönhetően készíthetsz vele egy jó erős eszpresszót, amitől még egy átvirrasztott hosszú éjszaka után is garantáltan magadhoz térsz. Készítsd el kényelmesen az otthonodban a kávét, válj igazi baristává!

A De'longhi ECP 33.21 kávéfőző főbb jellemzői

  • Nyomás: 15 bar
  • Két termosztát a víz és a gőz hőmérséklet-szabályozásához
  • Rozsdamentes acél vízforraló
  • A De'longhi kávéfőző tejkészítő fúvókával rendelkezik
  • Szűrők őrölt kávéhoz és a POD kávétípus (kávépárna) számára
  • Kapacitás: 1.1 liter
  • Csésze előmelegítő funkció
  • Automatikus kikapcsolás tétlenség esetén
  • Egyszerű működtetés
  • A De'longhi kávéfőző modern megjelenéssel rendelkezik

Professzionális végeredmény

A rozsdamentes acél vízforraló a a kávékészítéshez ideális hőmérsékletre melegíti fel a vizet. Két különálló termosztáttal rendelkezik. Az egyik megfigyeli a kávéhoz szükséges vízhőmérsékletet, míg a másik a gőzfúvóka hőmérsékletéért felelős. Hozz létre finom krémes habot, és éld át a capuccino vagy a latte nyújtotta élvezeteket. A titok a forró gőz, tej és a levegő gondos arányában rejlik. Ezzel a kéváfőzővel ezt mindenki meg tudja csinálni! A szűrőtartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ezért nem szükséges aggódnod annak tartóssága miatt. Akár a frissen őrölt, akár a kávépárnás kávéért rajongsz, csak válaszd ki hozzá a megfelelő szűrőt, és a kávé néhány másodperc múlva kész is van! 

Könnyű és gyors működés

A kávéfőző nagyméretű tartályában 1,1 liter víz fér el, ezáltal könnyen készíthetsz két csésze kávét is egyszerre. Azonban ne feledkezz meg az előmelegítésről, hogy a csészék optimális hőmérsékletűek legyenek. A kávéfőzőt könnyedén szabályozhatod. Az előlapon található egy forgatógomb, amellyel kiválaszthatod a kívánt ital típusát, és elindíthatod az elkészítés folyamatát. Az oldalsó forgókapcsoló a fúvókában lévő gőz mennyiségének szabályozására szolgál. Élvezd hát a reggeli első kávédat a De'longhi ECP 33.21 kávéfőző segítségével, így garantáltan jól indul a reggel!

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló
Rendeltetés Otthonra

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 100 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,1 l
Anyag Műanyag

Funkciók

Általános funkciók Forró víz funkció, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás

Italok

Ital típusa Espresso, Tejes kávéitalok

Felszerelés

Általános felszereltség Víztartály, Tejadagolás
Felhasználói felület Manuális gombok
Italkészítés Állítható magasságú állvány, Tárolóhely a poharaknak, Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma Őrölt kávé mérőpohár, DLSC400 egycsészés szűrő, DLSC401 kétcsészés szűrő, DLSC402 E.S.E. pod szűrő

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 18,5 cm
Magasság 30,5 cm
Tömeg 4 kg
Max. magasság a csésze számára 13 cm

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Specifikáció

Vízforrás Víztartály
Vízszivattyú Dugattyús
Vízmelegítő rendszer Egy vízmelegítő
Kód:  DELGH024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ECP 33.21.W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10