Oldal frissítése

DeLonghi AC 150

4,6 5 értékelés
72 790 Ft

DeLonghi AC 150

 

A DéLonghi AC 150 egy csúcstechnológiás és erőteljes légtisztító, amely akár 40 m2-es helyiségekhez is használható. Az intelligens készülék AQS rendszerrel van felszerelve, amely folyamatosan figyeli a levegő minőségét. Ennek eredménye a felhasználó számára is jól látható, a beépített LED diódák színéből. A még hatékonyabb légtisztítás érdekében gáz és szag érzékelővel is rendelkezik. Ha az érzékelő a levegőben füst vagy gáz részecskéket észlel, a tisztító automatikusan növeli a ventilátor teljesítményét. A kifinomult TiO2 szűrő technológia megbízhatóan elpusztítja az összes szennyeződést, hiszen az UV fény megsemmisíti a különleges fotókatalizátoros szűrő által felfogott szennyeződést. A káros gázokkal szemben az innovatív szénszűrő nyújt védelmet. A 0,3 mikronnál nagyobb por részecskéket a HEPA szűrő fogja fel. Az ionizáló semlegesíti a levegőben található port, polleneket, kipufogógázt és füst részecskéket.
Összesen 4 szűrési szint és 3 különböző sebességfokozat állítható be. A légtisztító kényelmesen vezérelhető az érintős vezérlőpanel segítségével. Energiatakarékos megoldást jelent az állítható időzítő. Akár otthon vagy irodában használod ezt a korszerű légtisztítót, biztosan nem zavar majd munkavégzés közben. A készülék nagyon csendesen üzemel. A készülék stílusos megjelenése és optimális mérete is nagyra értékelhető, amelyeknek köszönhetően a tisztító bármilyen belső térbe beleillik.
Főbb jellemzők:

  • Légszűrő rendszer
  • Érintős vezérlőpanel
  • Ionizáló

Tulajdonságok:
Típus:
Légtisztító
Alkalmas a következő méretű helyiségekhez:
Akár 40 m2
Szűrési szintek száma:
4
Sebességfokozatok száma:

Időzítő:
1-2-4-8 óra
Vezérlés:
Érintős vezérlőpanel
További jellemzők és funkciók:
AQS rendszer
Gáz és szag érzékelő
TiO2 szűrő + UV fény
HEPA szűrő
Szénszűrő
Ionizáló
Mosható és újrahasználható porszűrő
Szennyezett szűrő jelzés
Jelzi, ha a szűrőt ki kell cserélni


Zajszint:
33-48 dB (A)
Légáramlás:
75 - 110 - 160 m3/h
Mérete:
39 x 45 x 21 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Légtisztító teljesítmény 160 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 33 dB(A)

Funkciók

Funkciók Időzítő, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por
Kód:  EAZ7054b
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  341850125248
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10